Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Δημοσιογράφος- ήρωας τραυματίστηκε στον λαιμό προστατεύοντας πορτιέρη...

Δημοσιογράφος- ήρωας τραυματίστηκε στον λαιμό προστατεύοντας πορτιέρη από τους τρομοκράτες [εικόνες & βίντεο] από τους τρομοκράτες...

Ένας δημοσιογράφος, με γνώσεις πολεμικών τεχνών, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο λαιμό όταν επενέβη για να βοηθήσει έναν πορτιέρη, που τον...
τραυμάτισαν οι τζιχαντιστές στη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.



Αψηφώντας τον κίνδυνο ο Τζεφ Χο, οικονομικός συντάκτης στην εφημερίδα Sunday Express έγραψε στο Facebook: «Δεν ξέρω αν ήταν ανόητο ή γενναίο από μέρους μου που όρμησα για να διαλύσω τον καυγά έξω απ’ το εστιατόριο Southwark Tavern, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψω όσο είμαι παρών δύο μ@@ες να προσπαθούν να εξουδετερώσουν τον μοναχικό πορτιέρη.»




Σ’ αυτό το βίντεο ο δημοσιογράφος Τζεφ Χο, περπατά στο δρόμο κρατώντας το λαιμό του προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία απ’ την πληγή του.


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά μέσα στο χάος που επικρατούσε εκείνες τις ώρες οι δικοί του αγνοούσαν που βρισκόταν. Η Ίζαμπελ Όντερμπεργκ απηύθυνε έκκληση μέσω Twitter για πληροφορίες, αλλά αργότερα ανακοίνωσε ότι ο Χο βρέθηκε.

«Βρήκαμε τον Τζεφ. Είναι στην εντατική. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τα μηνύματά σας. Θα επανέλθω με νεότερα», έγραψε προσθέτοντας: «Πραγματικά θέλω να πω ευχαριστώ στο Twitter. Σ’ ευχαριστώ. xx.»

Ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου. Είναι καλύτερα στην υγεία του, αλλά δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει.

Η Όντερμπεργκ δήλωσε στην εφημερίδα The Age ότι δεν θα εκπλαγεί αν αποδειχθεί ότι ο Χο τραυματίστηκε προσπαθώντας να προστατέψει άλλους. «Είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες και δεν μου προξενούσε έκπληξη αν είχε ορθώσει το ανάστημά του, γιατί τέτοιος άνθρωπος είναι. Ούτε την ελάχιστη έκπληξη δεν μου προξενεί η είδηση. Αυτός είναι ο Τζεφ και γι’ αυτό τον αγαπούμε.»

Ένας άλλος φίλος του, ο Άρλο Τζακ Μπάρι, έγραψε στο Facebook: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου Τζεφ Χο. Έχω μείνει άναυδος με τη γενναιότητά σου κι ελπίζω να πιούμε σύντομα μαζί ένα ποτήρι μπύρα!»

Ενώ η συνάδελφος και φίλη του Ελίζα Ρός είπε: «Αν ανησυχεί κανείς για τον Τζεφ Χο της Sunday Express είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι κάθεται στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο. Τον μαχαίρωσαν στο σβέρκο και δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει. Αλλά φαίνεται ότι θα είναι εντάξει.»

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 40 τραυματίστηκαν όταν οι τρεις τρομοκράτες θέρισαν μ’ ένα λευκό φορτηγάκι πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και στη συνέχεια μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους στους δρόμους και σε παμπ, προτού πέσουν νεκροί απ’ τα πυρά αστυνομικών...


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες