Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη...


...για την επίθεση στις Φιλιππίνες

Ένοπλοι άνδρες εξαπέλυσαν επίθεση κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής εναντίον ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην...
πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα με το Ισλαμικό Κράτος, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, να αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης.

Πυρά και εκρήξεις ακούστηκαν έξω από το ξενοδοχείο Resorts World στην Μανίλα, ανέφερε στο Twitter το παράρτημα του αμερικανικού δικτύου CNN στις Φιλιππίνες.

Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν φωτογραφίες του «Resorts World» που έδειχναν σύννεφα καπνού να βγαίνουν από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, που βρίσκεται απέναντι από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Νωρίτερα τα τοπικά μέσα ανέφεραν εκρήξεις και πυρά που ακούστηκαν από το καζίνο του συγκροτήματος.

'Ενοπλες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στο σημείο και ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων ανέφερε ότι η αστυνομία έχει πλέον τον έλεγχο της κατάστασης.

Το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, ανέφερε ότι «υπάρχουν αρκετοί τραυματίες».

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς έκαναν λόγο για αρκετούς ενόπλους. Το ειδησεογραφικό δίκτυο ANC μετέδωσε ότι υπήρχαν δύο ένοπλοι που φορούσαν μάσκες και μαύρα ρούχα...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες