Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Απαγορεύθηκε η συγκέντρωση των αστυνομικών...

Απαγορεύθηκε με εντολή Τόσκα η συγκέντρωση των αστυνομικών στα Εξάρχειαστα Εξάρχεια, με εντολή Τόσκα...

Μετά την προαναγγελία του Νίκου Τόσκα για απαγόρευση της συγκέντρωσης των συνδικαλιστών αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων και...
επισήμως ο Αττικάρχης υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος απαγόρευσε την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ με απόφαση που ανέβηκε στις 18:43 στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με την απόφαση “Δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας κατά το χρονικό διάστημα από 6:00 έως 24:00 της Πέμπτης 26 Ιουνίου, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας και Πατησίων, αριστερά Πατησίων, αριστερά Χαλκοκονδύλη, δεξιά Κάνιγγος, αριστερά Βερανζέρου, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Κανάρη, πλατεία Φιλικής Εταιρείας, δεξιά Μ. Μερκούρη, αριστερά Κόνιαρη, αριστερά Αλεξάνδρας έως τη συμβολή με την Πατησίων συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της περιοχής. Η πραγματοποίηση ή απόπειρα πραγματοποίησης συνάθροισης ή πορείας στην εν λόγω περιοχή κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, οι δε συμμετέχοντες σε τέτοια συνάθροιση ή πορεία θα διώκονται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 171 Π.Κ και άλλων συναφών διατάξεων”.

Μάλιστα στην απόφαση αναφέρεται ότι ελήφθησαν υπόψη τα όσα έχουν γραφτεί και αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες στα media και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας λόγο ακόμη και στα προβλήματα που προκύπτουν από τον καύσωνα αλλά και τη συνεχή απεργιακή κινητοποίηση των υπαλλήλων καθαριότητας.

Η ΠΟΑΣΥ και ο πρόεδρος Γρηγόρης Γερακαράκος υποστήριξε ότι αν και η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη η δημοσιοποίηση της απόφασης για απαγόρευση αλλάζει τα δεδομένα και όπως είπε δεν θα πάει κόντρα στο νόμο και έτσι δεν θα πραγματοποιηθεί...

   
 
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες