Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Λεβέντης: Η Βουλή υποχρεώνεται να ψηφίσει γελοία πράγματα...


«Η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε παρανάλωμα του πυρός», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και...
επέρριψε ευθύνες τόσο στον πρωθυπουργό που, όπως είπε, «σήκωσε ψηλά το θέμα του χρέους» όσο και στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, γιατί «υπέγραψε δήλωση μετανοίας για τον "μποναμά" της Ελλάδος».

«Ο κ. Τσίπρας απέτυχε. Ταπεινώθηκε όμως η χώρα. Είναι μια εθνική ήττα που δεν χρειαζόταν η χώρα», τόνισε ο κ. Λεβέντης στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των διατάξεων με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, προσθέτοντας «δεν ταπεινώνεται όμως η κυβέρνηση ή ο κ. Τσίπρας αλλά η χώρα, καθώς η Βουλή υποχρεώνεται να ψηφίσει γελοία πράγματα υπό τη μορφή τροπολογιών».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε την πρόταση του για τη συγκρότηση κυβέρνησης τεχνοκρατών, την οποία θα εμπιστευτούν, όπως είπε, τα κόμματα στη Βουλή για να καταστρώσουν ένα σχέδιο δράσης που δεν θα είναι τίποτα άλλο, παρά η παραμονή της χώρας στο ευρώ και η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

«Οτιδήποτε άλλο θα είναι επαίσχυντο και καταστροφικό», υποστήριξε ο κ. Λεβέντης .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε επίσης στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι το 2017 αντιλήφθηκε τι περνάνε οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ «που επικρίνει τις σημερινές διαδικασίες, ενώ τα ίδια έκανε και αυτό όταν ήταν στην εξουσία», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά...

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες