Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ερωτικό αίνιγμα πίσω από την άγρια δολοφονία Έλληνα ομογενή στη Νέα Υόρκη

Ερωτικό αίνιγμα  πίσω από την άγρια δολοφονία Έλληνα ομογενή στη Νέα Υόρκη
Φωτογραφία Αρχείου - Πηγή: REUTERS/Lucas Jackson
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την άγρια δολοφονία ενός 20χρονου Έλληνα ομογενή, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε με ρόπαλα και μαχαιρώθηκε μετά από ερωτικό τρίο.


Ο 20χρονος Μάνος Οικονομίδης συνευρέθη με νεαρή κοπέλα και έναν 21χρονο σε διαμέρισμα του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, όταν ένας από τους συμμετέχοντες ξεκίνησε να τραβάει βίντεο των πράξεων τους.
Η νεαρή, εκνευρισμένη, ζήτησε να φύγει και ο 21χρονος την συνόδευσε στο σπίτι της, αφήνοντας τον Οικονομίδη μόνο του στο διαμέρισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Daily News, η γυναίκα ενημέρωσε τον σύντροφό της, ο οποίος δεν συμμετείχε στην πράξη, ότι έπεσε θύμα βιασμού. Λίγα λεπτά αργότερα η σύντροφος του Οικονομίδη, που επίσης δεν συμμετείχε, έλαβε μήνυμα που έγραφε πως το αγόρι της «τα είναι κάνει μαντάρα».

Όταν ο 21χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, ο Οικονομίδης αποφάσισε να αποχωρήσει. Βγαίνοντας από το διαμέρισμα ήρθε αντιμέτωπος με τρεις άντρες, που κρατούσαν ρόπαλα. Οι δράστες τον κυνήγησαν, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον μαχαίρωσαν.
Ο νεαρός κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα διπλανού διαμερίσματος πριν πέσει αιμόφυρτος. Τελικώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την πλάτη. Οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου έχουν καταγράψει τα πάντα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την δολοφονία του. Από τα μέχρι στιγμήν στοιχεία δεν προκύπτει πως η σεξουαλική πράξη ήταν βιασμός, όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα που συμμετείχε.
Οι Αρχές δεν έχουν συλλάβει κανέναν ύποπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες