Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μπογκοτά: Ισχυρή έκρηξη στο Mall center - 3 γυναίκες νεκρές, 11 τραυματίες [photos - videos]

Μπογκοτά: Ισχυρή έκρηξη στο Mall center - 3 γυναίκες νεκρές, 11 τραυματίες [photos - videos]

Ισχυρή έκρηξη έπληξε εμπορικό κέντρο στην τουριστική περιοχή της πρωτεύουσας της Κολομβίας, τη Μπογκοτά, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρές γυναίκες και 11 τραυματίες...



Η έκρηξη συνέβη στο εμπορικό κέντρο Centro Andino, στη συνοικία Zona Rosa, στον δεύτερο όροφο, μέσα στις γυναικείες τουαλέτες, στις 17:00 τοπική ώρα (01:00 της Κυριακής, ώρα Ελλάδας), ενώ αποδίδεται σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, σε τρομοκρατικό χτύπημα.

Λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο, ο δήμαρχος της Μπογκοτά χαρακτήρισε την έκρηξη ως μια "δειλή τρομοκρατική επίθεση". Τα ασθενοφόρα και οι πυροσβεστικές μηχανές έχουν σπεύσει στο σημείο και ολόκληρο το εμπορικό κέντρο έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με τις κολομβιανές Αρχές, νεκρές είναι τρεις γυναίκες με μία εξ αυτών να είναι από τη Γαλλία. Πρόκειται για την 23χρονη Julie Huynh, ενώ έχασαν τη ζωή τους και δύο Κολομβιανές, η 31χρονη Leidy Paola Jaimes Valle και 41χρονη Ana María Gutiérrez.

1534.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
1536.jpg
1537.jpg
H Γαλλίδα 23χρονη εθελόντρια Julie Huynh που είχε περάσει έξι μήνες εθελοντισμού στην Κολομβία. Η Julie, η οποία λέγεται ότι εργάστηκε σε μια φτωχή κολομβιανή γειτονιά, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοτώθηκε λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επιστροφή της στη Γαλλία.
1538.jpg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luchovoltio (@luchovoltio) στις Ιούν 17, 2017, 3:36μμ PDT
newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες