Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Mirand Kerr: Επιστρέφει τα πανάκριβα κοσμήματα της- Μπλεγμένη σε υπόθεση ξεπλύματος χρημάτων;

Mirand Kerr: Επιστρέφει τα πανάκριβα κοσμήματα της- Μπλεγμένη σε υπόθεση ξεπλύματος χρημάτων;
Τα μοντέλα που έχουν υψηλές θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας, δέχονται συχνά δώρα από πολλούς και τις περισσότερες φορές είναι πανάκριβα κοσμήματα, αυτοκίνητα ακόμη και σπίτια.

Ο Τζο Λόου, ένας χρηματοοικονομικός σύμβουλος που είναι στο επίκεντρο του σκανδάλου διαφθοράς το οποίο έπληξε την κυβέρνηση της Μαλαισίας, φαίνεται να χάρισε κοσμήματα- ανάμεσά τους ένα μενταγιόν με διαμάντι 8.88 καρατίων που αξίζει 3,8 εκατ. δολάρια- στην Κερ σύμφωνα με Αμεικανούς εισαγγελείς.
Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση SABM Australia, το μοντέλο δεν κατηγορείται για κάτι, αλλά της ζήτησαν να επιστρέψει όλα τα κοσμήματα.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι εκλάπησαν πάνω από 4,5 δισ. δολάρια από το ίδρυμα και προσπαθεί να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία, ανάμεσά τους έναν πίνακα του Πικάσο, τον οποίο είχαν χαρίσει στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ούτε ο ηθοποιός κατηγορείται για κάτι, αλλά έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να μεταβιβάσει την ιδιοκτησία του πίνακα, αξίας 3,2 εκατ. δολαρίων, στην αμερικανική κυβέρνηση. Εκπρόσωπός του ανέφερε ότι δέχθηκε τα δώρα για να συγκεντρώσει χρήματα, μέσω δημοπρασίας, για το ίδρυμά του για το περιβάλλον.
Οι αμερικανικές αρχές, σύμφωνα με τον Guardian, κατηγορούν τον Λόου για ξέπλυμα χρήματος που ξεπερνά τα 400 εκατ. δολάρια, τα οποία απέσπασε από το ίδρυμα, μέσω λογαριασμού στις ΗΠΑ. Ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος ξόδεψε εκατομμύρια για να δωρίσει κοσμήματα στην Κερ, χαρίζοντάς της κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια με τα αρχικά της.
Το μοντέλο εκτιμάται ότι έβγαινε με τον Λόου το 2014, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Ορλάντο Μπλουμ.newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες