Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

O Φωτήλας μιλάει για... μπάλες!..

Θα μπορούσε να είναι hoax, αλλά δυστυχώς δεν είναι ...

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτό που έκανε σήμερα ο Ιάσωνας Φωτήλας.

Ο...
βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας -και πρώην του Ποταμιού- βγήκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο κανάλι Έψιλον, για να μιλήσει για μπάλες.

Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν κατάλαβε καλά, ας πάρει τον χρόνο του, διότι το παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μετά λοιπόν την αίσθηση που νομίζουν ότι προκάλεσαν στο Ποτάμι, γνωστοποιώντας ότι στα γραφεία τους έχουν αντικαταστήσει τις καρέκλες με μπάλες του πιλάτες, ένας πρώην «ποταμίσιος» βουλευτής, είπε να πάρει θέση για αυτό το φλέγον ζήτημα.

Και πού αλλού θα μπορούσε να παρέμβει, πέρα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και πέρα από το συγκεκριμένο κανάλι; Οπουδήποτε αλλού θα ήταν σίγουρη αποτυχία.

Όπως λοιπόν, με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε, «η ιδέα αυτή είναι μία πολύ φρέσκια ιδέα, αλλά δεν αρκεί. Αν το Ποτάμι περιορίζεται σε αυτό, τότε υπάρχει πρόβλημα» είπε ο Ιάσωνας Φωτήλας, για να μας κάνει να αναρωτηθούμε από πότε εκεί στην Πειραιώς ξεχειλίζουν φρεσκάδα και ζωντάνια.

Από τον Άδωνη και τον Βορίδη μέχρι τον Γιακουμάτο, τον Σταϊκούρα και τη Βούλτεψη, όλα τα «γαλάζια» στελέχη αν κάτι έχουν, αυτό είναι φρέσκιες ιδέες και πολιτικές...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες