Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η πολυτελής έπαυλη του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι, που βγαίνει στο «σφυρί» (photo)

Η πολυτελής έπαυλη του Λυμπέρη στο Κεφαλάρι, που βγαίνει στο «σφυρί» (photo)
Ο άλλοτε πανίσχυρος εκδότης Αντώνης Λυμπέρης βλέπει την υπερπολυτελή βίλα του στο Κεφαλάρι να βγαίνει στο σφυρί στις 18 Οκτωβρίου 2017.

Το ποσό της οφειλής για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση είναι 150.000 €, αν και τα βάρη του ακινήτου είναι μερικά εκατομμύρια. Η τιμή πρώτης προσφοράς κατά την ημέρα του πλειστηριασμού ορίστηκε η εμπορική του αξία, δηλαδή το ποσό των 4.489.434€ !

Η βίλα στην οποία έχουν δοθεί θρυλικά πάρτι βρίσκεται στο Κεφαλάρι και όπως αναφέρει το έγγραφο του πλειστηριασμού είναι:
«Μια διώροφη οικία μετά του οικοπέδου της, το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής και έχει επιφάνεια δύο χιλιάδες τριακόσια ενενήντα έξι (2.396) τ.μ. Το ισόγειο στεγάζει χολ, μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο, καθημερινό, κουζίνα, λουτρό, W.C. και χώρο ύπνου του βοηθητικού προσωπικού. Υπάρχει πέργκολα, η οποία έχει προσαρτηθεί στον κυρίως χώρο και έχει κυρία χρήση, ως χώρος γυμναστηρίου. Στον ακάλυπτο χώρο και παραπλεύρως της πισίνας υπάρχει κεραμοσκεπές κτίσμα, το οποίο χρησιμοποιείται ως καθιστικό – χώρος ξεκούρασης των λουομένων. Ο Α’ όροφος στεγάζει καθιστικό, 5 κοιτώνες, 5 λουτρά και ιματιοθήκες».newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες