Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Μια γυναίκα νομίζει ότι βρήκε ασφαλή τρόπο να κάνεις sexting

H viral ιδέα της Annika Simons φαίνεται καλή αλλά...


Μια γυναίκα νομίζει ότι βρήκε ασφαλή τρόπο να κάνεις sexting
Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε sexting και να στείλετε γυμνές φωτογραφίες σας στον ενδιαφερόμενο/ ενδιαφερόμενη αλλά παράλληλα φοβάστε πιθανή διαρροή των φωτογραφιών;

Η Annika Simons νομίζει πως βρήκε τη λύση και η αλήθεια είναι ότι σε πρώτο επίπεδο φαίνεται πολύ καλή. Τι σκέφτηκε η Simons; Κάτι πολύ απλό: Στη φωτογραφία που στέλνετε κάντε ένα υδατογράφημα με το όνομα του παραλήπτη.
Αυτό σημαίνει ότι αν ο παραλήπτης αποφασίσει να δημοσιοποιήσει της φωτογραφίες για χ,ψ λόγους (π.χ. revenge porn - πορνό εκδίκησης) θα είναι άμεσα αντιληπτό ποιος το έκανε και θα είναι δυνατό να διωχθεί ποινικά.
Πολλοί σχολιάζουν το viral ποστ της Simons και αναφέρουν ότι πρόκειται για σούπετ ιδιοφυή ιδέα αλλά ένας εξ αυτών τους επαναφέρει στην πραγματικότητα, λέγοντας ότι την θεωρούν σούπερ ιδέα γιατί δεν ξέρουν πόσο απλό είναι να αφαιρέσεις το υδατογράφημα.
Ίσως αν έχεις διαπομπευθεί και φτάσεις σε σημείο να γίνεις αυτόχειρας - όπως η η Ιταλίδα Tiziana Cantone που αυτοκτόνησε- λίγη σημασία έχει αν ο άλλος/ άλλη διωχθεί ποινικά, αν δεν τα καταφέρει να αφαιρέσει το υδατογράφημα.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι πιο απλοί τρόποι να κάνεις ασφαλές sexting, όπως το να μην υπάρχει το πρόσωπό σου στη φωτογραφία.
Σε κάθε περίπτωση όσοι πιστοί του sexting προσέχετε.
Η Ιταλίδα Tiziana Cantone αυτοκτόνησε όταν πρώην εραστής της ανέβασε στο internet βίντεο που έκαναν σεξ.athensvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες