Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Πωλητήριο στην έπαυλη της κληρονόμου της αυτοκρατορίας Swarovski

Πωλητήριο στην έπαυλη της κληρονόμου της αυτοκρατορίας Swarovski

Βγαίνει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 3,95 εκατ. δολάρια

Η Vanessa Swarovski έχει βγάλει την ευρωπαϊκού στυλ έπαυλή της στο σφυρί. Η γυναίκα με το βαρύτιμο επίθετο, είναι η τρισέγγονη του δημιουργού της αυτοκρατορίας Ντάνιελ Σβαρόφσκι (Ντάνιελ Σβαρτς ήταν το πραγματικό του όνομα), επιθυμεί να «ξεφορτωθεί» το πολυτελή σπιτικό της στο Westlake του Τέξας σε δημοπρασία που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου και θα φέρει εις πέρας η  Elite Auctions.

Το οίκημα, σύμφωνα με το mansionglobal, βγήκε το περασμένο έτος στην αγορά με τιμή πώλησης 3,95 εκατ. δολάρια. Ο νέος ιδιοκτήτης, θα ζήσει άνετα μέσα στα περίπου 837 τ. μ. εντός των οποίων «στριμώχνονται», μεταξύ άλλων, έξι κρεβατοκάμαρες. Το σπίτι βρίσκεται σε μια φιλήσυχη και προστατευμένη κοινότητα έξω από το Ντάλας.
Το κτήμα Swarovski διαθέτει ένα σύγχρονο καθιστικό με ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και μια κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους και δάπεδα από πλακάκια τραβερτίνης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Επιπλέον, η διαμορφωμένη αυλή διαθέτει πισίνα, ξεχωριστό ξενώνα και βεράντα με θέα στο γήπεδο γκολφ του Vaquero Club. Στο εσωτερικό, εκτός των άλλων υπάρχει στούντιο γυμναστικής και μεγάλη master σουίτα. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες με κρύσταλλα Swarovski, όπως ο απλός πολυέλαιος στο μπάνιο και οι λοιποί φωτισμοί του σπιτιού.
Στα μπόνους, ο τυχερός που θα βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και θα βάλει το δικό του όνομα στο... κουδούνι, θα έχει για γείτονες διάσημους αστέρες του αθλητισμού - όπως τον αθλητή του μπέιζμπολ, Josh Hamilton και τον γκολφέρ, Brian Watts.






news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες