Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ντούζος vs Ορφανός: «Αν τον δω μπορεί και να τον φτύσω» (ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ)

Αν και η κόντρα τους μετράει χρόνια, οι νέες σκληρές δηλώσεις του Στηβ Ντούζου κατά του Νίκου Ορφανού,  την αναζωπύρωσαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Ορφανός σε συνέντευξή του το 2014 στο περιοδικό «Τηλέραμα» είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων, πως η «κατάσταση θα αλλάξει με την οριστική απόσυρση των ραμολιμέντων που περιφέρονται από εδώ και από εκεί και νομίζουν πώς παίζουν. Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους». Η δήλωσή του αυτή τότε είχε πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις, με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου να είχε ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα. Από ότι φαίνεται τα όσα προσβλητικά είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός, ο Στηβ Ντούζος δεν τα είχε ξεχάσει, και με αφορμή τη πρόσφατη συνέντευξή του το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ξέσπασε κατά του Νίκου Ορφανού.
«Είχα πει τον Νίκο Ορφανό ατάλαντο και κατίνα κι αυτό ισχύει ακόμα. Θεώρησα υποχρέωσή μου να τον κράξω, μέχρι και να τον χαστουκίσω. Δεν τον έχω δει από κοντά και, πάλι καλά, που δεν τον είχα δει τότε. Αν τον δω τώρα, μπορεί και να τον φτύσω!» είπε χαρακτηριστικά.iapopsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες