Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Οικογένεια 22χρονου τουρίστα: Τον χτύπαγαν 10 άτομα μαζί...

Οικογένεια 22χρονου τουρίστα: Τον χτύπαγαν 10 άτομα μαζί
Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα...
Παγκόσμιο ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει προκαλέσει η δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στο Λαγανά, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου.

Για το...
περιστατικό μίλησε στην ιστοσελίδα mystatesman.com η οικογένεια του Bakari Jaward Henderson, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα του θύματος στο Λαγανά. Ο 22χρονος βρισκόταν στη Ζάκυνθο προκειμένου να προμοτάρει μια νέα σειρά ρούχων που είχε δημιουργήσει, όταν ξυλοκοπήθηκε από δέκα άτομα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας.

«Ο Bakari ήθελε να περνάει χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, του άρεσε να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Ήταν στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επαγγελματικές δραστηριότητες» αναφέρουν στην ιστοσελίδα.

Η δήλωση περιλαμβάνει και λόγια φίλων του άτυχου τουρίστα όπως αυτά του Jordan Zylberberg. «Κυρία και κύριε Henderson ο Bakari ήταν ένας φανταστικός φίλος, ένας από τους παλιότερους και τους καλύτερα που είχα, ένας από τους εξυπνότερους που γνώρισα ποτέ» έγραφε.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Robert C. Robbins, στο οποίο φοιτούσε ο Henderson εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια. «Η καρδιά και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλοθυς. Δεν μπορώ να φανταστώ την απίστευτη αίσθηση απώλειας που γεννά ο θάνατος. Πάντα είναι μια τραγωδία να κόβεται το νήμα μιας ζωής, πριν καν αυτή έχει προλάβει να ξεκινήσει».

Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα

Σοκ προκαλεί το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον άτυχο Bakari Jaward Henderson, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στον Λαγανά της Ζακύνθου, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το θύμα έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία επέφεραν εγκεφαλική αιμορραγία, αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, φαίνεται ότι το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί, καθώς τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν, προτού εκείνος καταφέρει να αμυνθεί.Εξίσου ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τα βίντεο, από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στην οποία έγινεη θανάσιμη επίθεση στον Αμερικανό τουρίστα. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 8 άτομα για την υπόθεση, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες