Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΒΟΜΒΑ! «Χρυσός» χωρισμός για Έλληνα εφοπλιστή – Η πρώην τού ζητά 240 εκατ. ευρώ, γιατί τον κατηγορεί (Φωτο)

Σφοδρή επίθεση έχει εξαπολύσει η σκηνοθέτιδα Άντζελα Ισμαήλου στον Γιώργο Οικονόμου, με την πρώην σύντροφο του εφοπλιστή να τον κατηγορεί για απάτη και να διεκδικεί αποζημίωση 240 εκατομμυρίων δολαρίων.Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Άντζελα Ισμαήλου, η οποία ζει μόνιμα στο Μανχάταν, ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό επί 23 χρόνια, χωρίς όμως ποτέ να παντρευτούν, καθώς ο Γιώργος Οικονόμου είχε στο ενεργητικό του ήδη δύο γάμους, χρησιμοποιήθηκε ως «όργανο» για να εκπληρώσει εκείνος τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

Συγκεκριμένα, η New York Post αναφέρει σε άρθρο της πως ο Έλληνας εφοπλιστής είχε υποσχεθεί στην τότε σύντροφό του πως θα της έδινε το 50% των κερδών (σε ακίνητη περιουσία) που είχε από διάφορες συμφωνίες το 2012.
Ωστόσο, τότε ο Οικονόμου αθέτησε την υπόσχεσή του και η Ισμαήλου κατέθεσε εναντίον του αγωγή σε δικαστήριο του Μανχάταν με την οποία απαιτεί 240 εκατ. δολάρια.

Στην αγωγή της, η Αντζελα Ισμαήλου ισχυρίζεται ότι ο εφοπλιστής υπέγραψε το 2012 συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο τής υποσχέθηκε το 50% της προσωπικής του περιουσίας.
Ωστόσο, η ίδια τότε είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό αποποίησης των περιουσιακών στοιχείων, όταν ο εφοπλιστής τής έδωσε 200.000 δολάρια για να σώσει το διαμέρισμά της στον αριθμό 525 της Park Avenue, στο οποίο ζούσαν μαζί από το 1995 έως το 2015.
Η κίνηση της κυρίας Ισμαήλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στους κοσμικούς κύκλους, με την ίδια να αναφέρει πως το υπέγραψε υπό πίεση.24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες