Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη: Νέο μήνυμα των απαγωγέων - Σημάδια ζωής του επιχειρηματία




 
 
Τέοσσερις μήνες βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων του ο 54χρονος Μιχάλης Λεμπιδάκης. Κι ενώ η αγωνία των συγγενεών του επιχειρηματία έχει φθάσει στο κατακορυφο, ένα νέο μήνυμα αι ο πό τους απαγωγείς τους δίνει ελπίδα ότι δεν έχουν χαθεί όλα και  ο άνθρωπός τους ζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 και του Alpha,  οι απαγωγείς έστειλαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Σε αυτό γίνεται αναφορά στην πρόσφατη απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων. και ο επιχειρηματίας γράφει ότι είναι πολύ κουρασμένος.
Επίσης λίγες ημέρες πριν μέσα στον Ιούλιο οι απαγωγείς για να δείξουν ότι το θύμα της απαγωγής είναι ζωντανό έστειλαν ένα SMS στην οικογένεια με απάντηση ερώτησης, που μόνο ο ίδιος ο όμηρος μπορούσε να γνωρίζει.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ALPHA το SMS αφορούσε σε ένα ταξίδι που είχε κάνει με τη γυναίκα του ο Λεμπιδάκης στη Γερμανία και έγραφε «στη Γερμανία συναντήσαμε τον...», απάντηση που μόνο ο ίδιος γνώριζε. Έτσι η ιδιόχειρη επιστολή του ήταν  η 2η απόδειξη ότι ζει.
Ωστόσο, η οικογένεια εκφράζει φόβους για την υγεία του, 54χρονου άνδρα,  καθώς 4 μήνες είναι κλεισμένος και κανείς δεν ξέρει τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει.
Όσον αφορά το θέμα των λύτρων, οι απαγωγείς δείχνουν αμετακίνητοι στα 50 εκατ.ευρώ  για να τον αφήσουν ελεύθερο.
«Τον κρατάω 3 μήνες, μπορώ να τον κρατήσω ακόμη 3» ανέφερε αρχές Ιουλίου ένα SMS των απαγωγέων σχετικά με τα λύτρα και την αδυναμία της οικογένειας να τα συγκεντρώσει.

από directNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες