Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

68χρονος Αμερικανός έστειλε στην Εφορία ψεύτικη βόμβα και ένα κομμένο δάχτυλό του

68χρονος Αμερικανός έστειλε στην Εφορία ψεύτικη βόμβα και ένα κομμένο δάχτυλό του
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη πόλη Ολύμπια, της Ουάσινγκτον αφού ένας δυσαρεστημένος από το κράτος 68χρονος έστειλε στην Εφορία ένα κομμένο δάχτυλό του μέσα σε ανατριχιαστικό δέμα και μαζί μία σφαίρα, μία ψεύτικη βόμβα και ένα τσιγάρο κάνναβης πριν συλληφθεί.

Ο Νόρμαντ Λαριβιέρ, ήταν έξαλλος με την Εφορία και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, από τότε που απολύθηκε τη δεκαετία του ’90.
Αφού υπηρέτησε για 8 χρόνια στο Ναυτικό, στη συνέχεια εργάστηκε ως πολίτης, σε θέση ηλεκτρολόγου στο Σώμα, έως τις αρχές της δεκαετίας του ’90.
Όταν απολύθηκε, άρχισε να κάνει καταγγελίες σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες που σχετίζονται με το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, δήλωσε σε εφοριακό ότι δεν θα έπρεπε να πληρώνει φόρους επειδή η κυβέρνηση δεν ικανοποίησε τα αιτήματά του, γράφει η Seattle Post-Intelligencer.
Το 2016 προχώρησε ακόμη παραπέρα, καθώς έστειλε στην Εφορία ένα τσιγάρο κάνναβης, μία σφαίρα και το ίδιο το δάχτυλό του.
Σε ομοσπονδιακούς πράκτορες που τον ανέκριναν παραδέχθηκε ότι έκοψε ο ίδιος το δάχτυλό του και τους έδειξε μία αυτοσχέδια συσκευή που χρησιμοποίησε για να το κάνει.
Το ποτήρι ξεχείλισε όμως όταν στις 6 Ιουλίου έφτασε στην Εφορία της Γιούτα πακέτο που περιείχε αντικείμενο που έμοιαζε με βόμβα.
Μαζί ο Λαριβιέρ είχε βάλει έγγραφα που του είχε στείλει η Εφορία, όπως και μία φωτογραφία του.
Όταν ανακρίθηκε, ο 68χρονος παραδέχθηκε ότι είχε κατασκευάσει και στείλει την ψεύτικη βόμβα και μάλιστα απείλησε ότι θα συνεχίσει μέχρι να πάρει τις απαντήσεις που θέλει!
Έπειτα από όλα αυτά, συνελήφθη.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες