Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ο Βαρουφάκης απαντά στη ΝΔ…

Έχω ζητήσει, όχι μόνο Εξεταστική, αλλά και ειδικό δικαστήριο...

Απάντηση στο αίτημα της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για το διαβόητο «Plan B» και το παράλληλο νόμισμα έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μέσω του...
πολιτικού σχήματος που έχει δημιουργήσει, το DiEM25.

Συγκεκριμένα, το DiEM25 ανακοίκωσε ότι:

«Η οργανωμένη άμυνα της Ελλάδας απέναντι στα εκβιαστικά σχέδια της τρόικας ήταν αυτονόητο καθήκον κάθε Υπουργού Οικονομικών που εκπροσωπεί τη χώρα και όχι τους δανειστές.

Κομμάτι αυτής της άμυνας ήταν και το παράλληλο σύστημα πληρωμών, που ήταν, σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, ο μόνος τρόπος να κρατηθεί η χώρα βιώσιμα εντός ευρώ.

Όμως, η ΝΔ ειδικά και η τρόικα εσωτερικού εν γένει, έχουν ως μόνο μέλημα να ρίχνουν νερό στο μύλο του κ.Σόιμπλε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει επανειλημένα ζητήσει όχι απλά Εξεταστική Επιτροπή αλλά Ειδικό Δικαστήριο για να φανεί η αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν κάτω από τη λάσπη και την προπαγάνδα.

Όπως δυστυχώς έχει ξανασυμβεί στην πολύπαθη χώρα μας, αυτοί που υποτάχθηκαν κατηγορούν αυτούς που πολέμησαν για να την υπερασπιστούν. Η διαστρέβλωση όμως έχει κοντά πόδια.

Όσο η Ελλάδα βυθίζεται στην απελπισία που προκαλούν οι πολιτικές τους, τόσο αποδεικνύεται ότι θα έπρεπε να έχουν σεβαστεί τη θέληση του ελληνικού λαού να αντισταθεί στην ερήμωση της χώρας, αντί να κατηγορούν με θράσος αυτούς που υπερασπίζονται τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία μας»...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες