Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Οι φερόμενοι ευεργετημένοι του «Ερ. Ντυνάν», σύμφωνα με τον Νικολόπουλο

Αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία αποτέλεσε η λίστα του Νίκου Νικολόπουλου για τους πολιτικούς, δικαστικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους που φέρονται να νοσηλεύτηκαν δωρεάν στο «Ερρίκος Ντυνάν».

«Με βάση τον κατάλογο που λάβαμε από την οικονομική υπηρεσία του «Ερρίκος Ντυνάν» εμφανίζονται χιλιάδες ονόματα -ανάμεσά τους πασίγνωστοι πολιτικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι- να έχουν αποδεχθεί τεράστιες εκπτώσεις – δώρα για τα νοσήλιά τους από τον πρόεδρο του νοσοκομείου Ανδρέα Μαρτίνη» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος στην επιστολή του παρέδωσε στην Εξεταστική Επιτροπή. 
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, χαρακτήρισε τη λίστα ως κατασκευασμένη, ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, ζήτησε από το προεδρείο να στείλει αίτημα η Επιτροπή στην εισπρακτική εταιρία του Σιούφα που είχε αναλάβει την είσπραξη των δωρεάν νοσηλίων για χάρη του «Ντυνάν», ενώ έκανε αίτημα για να γνωστοποιηθούν στα μέλη της Επιτροπής τα πολιτικά πρόσωπα που έτυχαν δωρεάς από το νοσοκομείο.
Η σχετική λίστα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα koutipandoras.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες