Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ο Πάγκαλος βρίζει τον Τσίπρα; Ε και τι έγινε;...

Θόδωρος Πάγκαλος
Δημήτρης Κανελλόπουλος

«Μαλάκας είναι, μαλακίες λέει», αυτό είπε σήμερα το πρωί στον Σκάι 100.3, στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε, ο Θόδωρος Πάγκαλος για τον Αλέξη Τσίπρα. «Μαλάκας είναι...
μαλακίες λέει» και ακούστε το ΕΔΩ (στο 6:20 είναι το απόσπασμα, μη σας βάλω τώρα να ακούσετε ολόκληρη συζήτηση Πάγκαλου-Πορτοσάλτε, δεν θα το έκανα ούτε στον εχθρό μου).

Και συνέχισε να αναφέρεται στο τσογλάνι κ.τ.λ. Πέρασαν λίγα λεπτά μέχρι ο δημοσιογράφος να ψελλίσει κάτι περί του... μαλάκα, ανακατεύοντας τον Κώστα Αρβανίτη και την παλιότερη, ανάλογη, έκφρασή του για τον Σαμαρά. Ασχετο δηλαδή.

Ο Πάγκαλος είναι ο γνωστός Πάγκαλος, δεν χρειάζονται συστάσεις. Το ίδιο και ο Αρης Πορτοσάλτε. Περιμένω απλώς όλους αυτούς σε ΣΚΑΪ και Βήμα FM, στο οποίο κάνει εκπομπή ο Πάγκαλος, να κατακρίνουν την επόμενη φορά τον Παύλο Πολάκη για το στυλ του και το ύφος του. Τους ενοχλεί ο Πολάκης και δεν χάνουν ευκαιρία να του επιτεθούν αλλά μετά καταπίνουν ολόκληρο Πάγκαλο και το κάνουν και γαργάρα. 

Αν αφήσουμε για λίγο στην άκρη το pollitically correct θα συμφωνήσουμε, νομίζω, πως αν σε λέει μαλάκα ο Πάγκαλος είναι θετικό. Σκεφτείτε να μας εκθείαζε, πόσο άσχημο θα ήταν; Θα αναρωτιόμασταν τι λάθος έχουμε κάνει...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες