Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Άγριο έγκλημα σε κρουαζιερόπλοιο...


Σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του επειδή «γελούσε μαζί του»...
Την περασμένη Τρίτη, η 39χρονη Kristy Manzanares βρέθηκε νεκρή μέσα στην καμπίνα της στο κρουαζιερόπλοιο «Emerald Princess» της εταιρίας «Princess Cruises», ενώ βρισκόταν στα...
μισά μιας επταήμερης κρουαζιέρας στην Αλάσκα.   
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρίας, η σορός της άτυχης γυναίκας και μητέρας τριών παιδιών εντοπίστηκε γύρω στις 9 το βράδυ με βαθύ τραύμα στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο θάνατός της ανακοινώθηκε 20 λεπτά αργότερα.  
 Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της θεωρείται ο σύζυγός της Kenneth Manzanares.   Αυτόπτης μάρτυρας που έσπευσε στην καμπίνα του ζευγαριού πριν από το πλήρωμα του πλοίου, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι βρήκε τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας με αίματα στα χέρια και τα ρούχα.   
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο μάρτυρας παρατήρησε ότι το αίμα είχε απλωθεί σε διάφορες επιφάνειες και έπιπλα της καμπίνας, ενώ υποστήριξε ότι όταν έφτασε στο σημείο, ο φερόμενος ως δράστης προσπαθούσε να σύρει τη σορό της συζύγου του προς την κουπαστή για να την πετάξει στη θάλασσα.
   Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, ο Manzanares του είπε απλώς: «δεν σταματούσε να γελάει μαζί μου».   
Επειδή ο φόνος σημειώθηκε σε διεθνή ύδατα, ανήκει στη δικαιοδοσία του FBI και έτσι το κρουαζιερόπλοιο αναγκάστηκε να πιάσει λιμάνι στο Τζούνο την Τετάρτη το πρωί ώστε να επιβιβαστούν οι ομοσπονδιακές πράκτορες.   Ένας από τους πράκτορες ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας ο Manzanares του είπε ξαφνικά «η ζωή μου τελείωσε», χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο. 
H Kristy και ο Kenneth Manzanares
  H Kristy και ο Kenneth Manzanares  

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι από τη Utah επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο ως μέρος ενός μεγαλύτερου γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους.
   Ένας από τους επιβάτες του πλοίου, ο Charles Rowlen ανέφερε στο KTVA ότι την ώρα του περιστατικού αυτός και η γυναίκα του βρίσκονταν δύο ορόφους κάτω, αλλά άκουσαν κάποιους να φωνάζουν. «Ακούγαμε φωνές αντρών, ξέρεις καυγά , κάποιος έκανε κακό στην αδερφή κάποιου, ήταν μια ενδοοικογενειακή διαμάχη».   Άλλος μάρτυρας δήλωσε στο ABC News ότι άκουσε μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. 
  Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το FBI δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες γύρω από το περιστατικό.   Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως, όπως αναφέρει το CBS News εκείνη την ώρα λάμβανε χώρα στο πλοίο μια ψυχαγωγική δραστηριότητα και πιο συγκεκριμένα ένα «δείπνο μυστηρίου» με θέμα μια δολοφονία, οπότε πολλοί πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο για μέρος του σόου. 
  O Manzanares συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση. H προανακριτική εξέταση έχει οριστεί για τις 10 Αυγούστου. Μέχρι τότε ο φερόμενος ως δράστης θα παραμείνει προφυλακισμένος.  
 Mε πληροφορίες από Independent, People, ABC και CBS 
lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες