Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

«Άξια τα οδοιπορικά της»...


ΝΔ κατά Θάνου...

Επίθεση στη Βασιλική Θάνου εξαπολύουν και πάλι ΝΔ και Ποτάμι μετά την απάντηση της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου για την τοποθέτησή της ως...
προϊσταμένης στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού.

Η Βασιλική Θάνου υποστήριξε ότι δέχεται επίθεση γιατί τους ενοχλεί η μάχη της κατά της διαπλοκής. «Κανείς δεν δικαιούται να καταλογίζει "συναλλαγή ή πελατειακή σχέση" μεταξύ εμού και της κυβέρνησης γιατί τις υπηρεσίες μου αυτές τις παρέχω χωρίς καμία αμοιβή», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ για τη ΝΔ είπε:

«Το κόμμα της ΝΔ δεν μπορεί τώρα αιφνιδίως να βγαίνει και να λέει ότι δήθεν αγωνιά γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία από το ότι η Θάνου διορίστηκε στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού όταν όλος ο νομικός κόσμος γνωρίζει ότι ο νομικός σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη είναι ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

ΝΔ: Άξια τα οδοιπορικά της

«Αποδεικνύει ότι προσελήφθη στο Μαξίμου για το ιστορικό της. Άξια τα οδοιπορικά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Η σύμβουλος του πρωθυπουργού κυρία Θάνου δίνει δείγματα γραφής στον προϊστάμενό της και επιβεβαιώνει τα κριτήρια του διορισμού της με επιθέσεις εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αποδεικνύει ότι προσελήφθη στο Μαξίμου για το ιστορικό της. Ιστορικό που δείχνει πόσο υπονομευτικά προς τη Δικαιοσύνη και υποστηρικτικά προς την κυβέρνηση έχει δράσει», αναφέρει χαρακτηριστικά Πειραιώς και καταλήγει: «Άξια τα οδοιπορικά της…»...

πηγή tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες