Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Νέα γραφεία στη Συγγρού(;) για τα Μέσα του Μαρινάκη...


Ούτε στον Πειραιά, ούτε στη Μιχαλακοπούλου. Είναι η απάντηση στο ερώτημα πού θα στεγαστούν τα έντυπα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Βήμα, Νέα, Ελευθερία του Τύπου -και βεβαίως όλοι οι...
εργαζόμενοι-  το πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν κάπου ενδιαμέσως. Πληροφορίες μιλούν για νέα γραφεία επί της Λεωφόρου Συγγρού, συγκεκριμένα μάλιστα στα παλιά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
 ***
«Φέσι» στα ΕΛΤΑ για τη διακίνηση του Τύπου
Φέσι 7 εκατ. ευρώ άφησε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης Επικοινωνίας η διακυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και μόνο την περίοδο 2012- 2013. Το ποσόν ήταν οφειλή προς τα ΕΛΤΑ για τη διακίνηση του Τύπου στο εσωτερικό. Εξοφλήθηκε το 2015. Ακόμη  6,6 εκατ. ευρώ.. της περιόδου 2014- 15 για τον ίδιο λόγο καταβλήθηκαν επίσης από τη ΓΓΕΕ πριν από ένα μήνα
 *** 
Ξανά αποκωδικοποιητές θέλει η Digea
Νέα τεχνολογία για την τηλεόραση, που θα επιβάλλει να αγοράσουμε νέους αποκωδικοποιητές, ή νέες συσκευές, προτείνει η Digea. Όπως λένε οι επικεφαλής της, γιατί «είναι το μέλλον». Επίσης, γιατί η νέα τεχνολογία επιτρέπει την εκπομπή περισσότερων καναλιών.  Πόσων; Καμια 20ριά, 30 ίσως...  Η κυβέρνηση απαντάει ότι κάθε συζήτηση για νέα τεχνολογία είναι πρόωρη. Και ότι συνεπάγεται σημαντικό κόστος για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών. 
 ***
Τα πρώτα λογισμικά για τη λογοκλοπή από το Μητρώο
Μετά τη σύσταση του Μητρώου διαδικτυακών ΜΜΕ στις αρχές του έτους, η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί και λογισμικό για τη λογοκλοπή στο διαδίκτυο.  Λοιπόν χθες, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης- Επικοινωνίας  Λευτέρης Κρέτσος δήλωσε σε δημόσια εκδήλωση ότι οι πρώτοι κωδικοί του λογισμικού για τη λογοκλοπή θα δοθούν στους δικαιούχους/ μέλη του Μητρώου την ερχόμενη εβδομάδα. 
 ***
Σε Έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΕΔΟΕΑΠ,
δημοσιογράφους και προσωπικό στον Τύπο και τα ΜΜΕ, με θέμα «Λήψη απόφασης για μέτρα άσκησης πίεσης στην Κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετήσει υπέρ της βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 18 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic στους στύλους του Ολυμπίου Διός, ώρα 12.00. πρόκειται για την τρίτη γενική συνέλευση, η οποία χρειάζεται απαρτία του 1/10 των μετόχων- μελών του Οργανισμού.

Σάτυρος / fmvoice.gr

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες