Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Κόρη μεταναστών, από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη

Izabel Goulart μολις 23 στη Μυκονο


Γεννημένη στο Σαν Κάρλος του Σάο Παολο έχει ιταλική και πορτογαλική καταγωγή

Τον απόλυτο έρωτα με τον κατά 5 χρόνια (και κάτι) μικρότερο της, τον γνωστό Γερμανό τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Kevin Trapp, ζει στη Μύκονο από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το διάσημο supemodel Izabel Goulart.

  Η 32χρονη Βραζιλιάνα, μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη σύμφωνα με λίστες περιοδικών και sites, αλλά και πολύ επιτυχημένη, με αρκετά εκατομμύρια δολάρια στους λογαριασμούς της, δεν δίστασε καθόλου να φωτογραφηθεί δημοσίως σε αισθαντικές πόζες με τον αγαπημένο της, στις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού, χαρίζοντας πολλά megabytes φωτογραφικού υλικού σε πρακτορεία και paparazzi.

AΠΟ ΤΟ ΤΑΜΤΑΜ.ΝΕWS

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο για να γιορτάσει τα γενέθλια του 27χρονου Trapp, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του και ενδέχεται να απολαύσει τις χαρές του κυκλαδίτικου ήλιου μέχρι και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Γεννημένη στο Σαν Κάρλος του Σάο Παολο, η Maria Izabel Goulart Dourado, όπως είναι το πλήρες όνομα της, έχει ιταλική και πορτογαλική καταγωγή, καθώς οι γονείς ήταν μετανάστες. Αν και πέρασε δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια, η ομορφιά και η κορμοστασιά της, τη βοήθησαν από τα 14 κιόλας, να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Μάλιστα, μόλις στα 15 μετακόμισε στο Σάο Πάολο, έπειτα από πρόσκληση ενός στυλίστα που την είδε σε super market, έκανε τις πρώτες της φωτογραφήσεις και αμέσως μετά πέταξε για το Παρίσι. Η Goulart επέστρεψε στη Βραζιλία στα 17 και υπέγραψε το πρώτο της μεγάλο συμβόλαιο με πρακτορείο. Η τεράστια επιτυχία στην καριέρα της ήρθε το 2005 όταν και περπάτησε για πρωτη φορά στη διάσημη πασαρέλα του Victoria’s Secret Fashion Show και έτσι ξεκίνησαν όλα…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες