Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Σκεφτείτε πόσο Μπογδάνος είναι...

που βγήκε να ζητήσει συγγνώμη ο ΣΚΑΪ...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χάνει τον έλεγχο στον ΣΚΑΪ και ξεφεύγει στον αέρα, αλλά αυτή τη φορά ήταν τόσο ακραίος που...
ανάγκασε ακόμα και τον... γνωστό ΣΚΑΪ να ζητήσει συγγνώμη.

«Ο ΣΚΑΪ ζητεί συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού» λέει το κανάλι στην ανακοίνωσή του.

Όπως γνωρίζει μόνο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γι' αυτό κι έσπευσε σήμερα το μεσημέρι να το αποκαλύψει στους τηλεθεατές, πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα. Και γιατί δεν το έλεγε τόσο καιρό και μας άφηνε στο σκοτάδι; Λέτε να τον καλέσει η αστυνομία για κατάθεση; Μην πάνε χαμένες τέτοιες σημαντικές πληροφορίες..

Το δεύτερο μέρος της ανακοίνωσης του ΣΚΑΪ είναι μάλλον φαιδρό, θα έλεγα: «Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Φυσικά και το εγγυάται, άλλωστε όποια διαφορετική φωνή υπήρχε στο Φάληρο, φρόντισαν και την κατέπνιξαν με τον τρόπο τους (δείτε τελευταίο παράδειγμα τον Βασίλη Λυριτζή).

ΥΓ: Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις Μπογδάνου σημειώνοντας

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στο παραλήρημά του μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες