Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Καμμένος σε Βορίδη: Αν έχεις τ' άντερα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάνος Καμμένος Βορίδης
...κατέθεσε τώρα πρόταση μομφής κι άφησε τις απειλές.

Ο ειρωνικός Βορίδης προκάλεσε την οργή του Πάνου Καμμένου, κατά τη...
διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

"Μπορείτε να μας δώσετε πειστικές εξηγήσεις αντί να έρχεστε να κατηγορείτε το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι για αυτή τη σκανδαλώδη υπόθεση ενδιαφέρεται και να μην φέρνετε σε δύσκολη θέση όλους τους συναδέλφους που μπορεί να έχουν, για πολιτικούς λόγους προφανώς, και την καλή διάθεση να σας στηρίξουν;" είπε ο Βορίδης απευθυνόμενος στον Καμμένο και πρόσθεσε: "Είστε απολογούμενος κύριε σε αυτή την υπόθεση δεν είστε κατήγορος".
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απαντώντας, κάλεσε τον Μάκη Βορίδη, «αν έχει τα άντερα» να καταθέσει πρόταση μομφής ή πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το θέμα της συνομιλίας του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.
"Αφήστε τις απειλές. Καταθέστε πρόταση μομφής ή καταθέστε αίτημα για προανακριτική. Καταθέστε το. Δεν σηκώνουμε όλοι απειλές. Αν έχετε τ' άντερα καταθέστε τώρα πρόταση μομφής" είπε χαρακτηριστικά σε υψηλούς τόνους ο κ. Καμμένος.

O Π. Καμμένος αποτίμησε θετικά τη συμφωνία του Eurogroup, ενώ υποστήριξε πως κατέρρευσε πολιτικά η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να στηριχθεί στην καταστροφολογία.

«Σήμερα – καμιά φορά τα φέρνει η τύχη – είναι η πρώτη ημέρα που ελληνικά και ξένα ΜΜΕ λένε ότι είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο των ομολόγων. Σήμερα είναι η μέρα που αποδεικνύεται ότι η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια επιτυχή διαπραγμάτευση οδηγεί την οικονομία στην ανάπτυξη και τον λαό σε νέα εποχή», τόνισε ο κ. Καμμένος.
«Οι θετικές εξελίξεις για την ελληνική οικονομία που ξεκίνησαν από την απόφαση του Eurogroup φέρνουν την Ελλάδα μια ανάσα πριν από τις αγορές» επεσήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και έφερε ως παράδειγμα την αναβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Moody's.
«Η οικονομία παίρνει μπρος και εσείς μένετε στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Είναι, σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ξεκάθαρο που πάει η οικονομία» και συμπλήρωσε: «Ό,τι και να κάνετέ αυτή η κυβέρνηση στήνεται σε μια συμφωνία που δεν σπάει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες