Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

«Δεν θα τραβήξω το σχοινί» είπε στη γυναίκα του ο αλεξιπτωτιστής, πριν την μοιραία πτώση...

Της έστειλε βίντεο, λέγοντας, ότι δεν είχε σκοπό να τραβήξει το σχοινί του αλεξίπτωτου. Όταν η σύζυγος του βετεράνου αλεξιπτωτιστή έφτασε στο σημείο που ο ίδιος επρόκειτο να πηδήξει, ήταν πλέον αργά.

Ο Capotorto Vitantonio ήταν ήδη νεκρός. Το' πε και το 'κανε, δεν τράβηξε ποτέ το σχοινί ανοίγματος του αλεξίπτωτου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί πέφτοντας από τα 13.500 πόδια.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στην Φλόριντα των ΗΠΑ.   
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 27χρονος εντοπίστηκε νεκρός, με το πρόσωπο προς τα κάτω, σε ένα χωράφι κοντά στο Skydive Deland.
Η σύζυγός του, Costanza Zitellini ενημέρωσε τους ανθρώπους του κέντρου να μην επιτρέψουν στον άντρα της να ανέβει στο αεροπλάνο. Η 25χρονη τους είπε ότι είχε λάβει ένα βίντεο από τον ίδιο, όπου της έλεγε πως «δεν είχε σκοπό να τραβήξει το σχοινί του αλεξίπτωτου» και πως «θα πήγαινε κάπου υπέροχα».       
Όμως, όταν το έμαθαν το αεροπλάνο είχε ήδη απογειωθεί, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Όπως είπε ο Mike Johnston, γενικός διευθυντής του κέντρου, το πλήρωμα έλαβε το μήνυμα της συζύγου του μόλις «ελάχιστες στιγμές» αφού ο 27χρονος είχε πηδήξει.   
Ο Vitanonio και η σύζυγός του εργάζονταν για την United Parachute Technologies που κατασκευάζει αλεξίπτωτα.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες