Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ήσουν ένας υπέροχος πατέρας…

Ο επικήδειος από τον Θοδωρή Κυριακού…

Δείτε τις φωτογραφίες…

«Ο πατέρας μου ήταν υπέροχος άνθρωπος. Μοναδικός, καλοσυνάτος με ισχυρές ηθικές αξίες και τολμηρός» είπε ο Θοδωρής Κυριακού εκφωνώντας τον επικήδειο. «Ξέρατε ότι ήταν...
μεγάλος οραματιστής. Ένας πολύ επιτυχημένος, ευαίσθητος, φιλάνθρωπος, πραγματικός πατριώτης και ευαίσθητος εργοδότης. Είμαστε περήφανοι για τον πατέρα μας» συνέχισε ο Θοδωρής Κυριακού, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ant1.

«Ήσουν για εμάς ο καλύτερος μπαμπάς του κοσμού. Μας έλεγες, ό,τι έχω δημιουργήσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα παιδιά μου. Τέτοιος υπέροχος πατέρας ήσουν» συνέχισε ο Θοδωρής Κυριακού.

«Τις τελευταίες στιγμές είμασταν δίπλα σου πριν φύγεις. Ήσουν πολύ χαρούμενος. Λίγα λεπτά πριν μιλούσες στη γυναίκα μου και σε έμενα και χαμογελούσες, έλεγες πόσο ευτυχισμένος ήσουν για τη βάπτιση της εγγονής σου. ότι η ευχή σου πραγματοποιήθηκε. Ότι όλα τα παιδιά και τα εγγόνια ήταν μαζί. Μπαμπά θα σε λατρεύω για πάντα».Σύσσωμος ο ναυτιλιακός και επιχειρηματικός κόσμος της χώρας, απέτισε με την παρουσία του φόρο τιμής στον μεγαλοεπιχειρηματία και εφοπλιστή, ιδιοκτήτη του ομίλου ΑΝΤ1, Μίνω Κυριακού. Από νωρίς φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς έφτασαν στο ιερό ναό για να συμπαρασταθούν και να συλλυπηθούν την οικογένεια.

Στο τελευταίο κατευόδιο του Μίνου Κυριακού έδωσαν το παρών ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο Γιάννης Λάτσιος, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου,ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Μιχάλης Σάλλας, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ο Διονύσης Παναγιωτάκης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα» Ελεονώρα Μελέτη...


 
 

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες