Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Έσφαξε την κόρη του επειδή είχε σχέση με μουσουλμάνο

Οι προστριβές, η αποχώρηση από το σπίτι, οι απειλές, η συνάντηση με τους γονείς και η τελευταία επίσκεψη στη φυλακή

Ένας χριστιανός πατέρας, μία κόρη, ένας μουσουλμάνος εραστής…
Ένας εκρηκτικός συνδιασμός, πολύ δε περισσότερο όταν συμβαίνει στο Ισραήλ, όπου τα πάθη και οι ακραίες συμπεριφορές, αποτελούν καθημερινότητα. Ένας χριστιανός πατέρας έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την κόρη του, διότι η τελευταία ερωτεύθηκε και δημιούργησε σχέση με έναν μουσουλμάνο.
Ο Σάμι Κάρα αρνείται της κατηγορίες για τη δολοφονία της 17χρονης κόρης του. Η έρευνα ωστόσο, έχει οδηγήσει τις αρχές στο συμπέρασμα ότι εκείνος είναι ο ένοχος της αποτρόπαιας αυτής πράξης.
Η νεαρή κοπέλα είχε συνάψει σχέση με μουσουλμάνο, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή και εξαιτίας του είχε ασπαστεί το Ισλάμ! Η γλυκύτατη Ενριέτα φέρεται να είχε μπλέξει και να είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της.
Όπως αναφέρεται στην έρευνα, η 17χρονη το είχε σκάσει από το σπίτι της τον Μάιο, καθώς βρισκόταν σε καθημερινή προστριβή με τους συγγενείς της, ενώ είχε στείλει γράμμα στον μουσουλμάνο εραστή της, υποστηρίζοντας πως «στέλνουν ανθρώπους να με σκοτώσουν».

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι η Ενριέτα είχε συναντηθεί με τους γονείς της στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί. Στις 13 Ιουνίου, η κοπέλα μετέφερε ένα ποσό στον φυλακισμένο μουσουλμάνο σύντροφό της και ακολούθως αναχώρησε για το σπίτι στο οποίο διέμενε.
Η κοπέλα βρέθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος των γονιών της, μαχαιρωμένη στον λαιμό…
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες