Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ασφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο

Με το Buy The Mile μπορείς να πληρώνεις λιγότερο ανάλογα με τις μετακινήσεις σουΑσφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο


Η μέρα σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις και δραστηριότητες από το πρωί που ξυπνάς μέχρι αργά το βράδυ.
Πριν ξεκινήσεις για το γραφείο, πηγαίνεις με το αυτοκίνητο τα παιδιά μέχρι το σχολείο. Μπορεί να βρίσκεται μόλις πέντε στενά από το σπίτι, ωστόσο αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να περάσεις λίγο παραπάνω χρόνο μαζί τους.

Επόμενη στάση το... μετρό που βρίσκεται αρκετά κοντά από το σπίτι και εκείνη την ώρα βρίσκεις γρήγορα να παρκάρεις για να μην αργήσεις στη δουλειά.
Και το πρόγραμμα σου συνεχίζεται αμείωτο μέχρι το απόγευμα όταν γυρνώντας από το γραφείο, περνάς από το κολυμβητήριο για να πάρεις τους λιλιπούτειους αθλητές σου.
Μπορεί το αυτοκίνητό σου να αποτελεί απαραίτητο εργαλείο, ωστόσο στην καθημερινότητά σου το χρησιμοποιείς για λίγα χιλιόμετρα. Για αυτό το λόγο τα συνήθη προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου δε σε συμφέρουν και δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου.
Η Anytime, πρωτοπόρα στην ασφάλεια αυτοκινήτου, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με χαμηλότερο κόστος.

Ευελιξία και οικονομία στις μετακινήσεις σου

shutterstock582848377
Με τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile έχεις την ευκαιρία να ασφαλίσεις το όχημά σου με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνεις. Κι αυτό γιατί τα καινοτόμα προγράμματα Buy The Mile συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητό σου μέσα σε ένα χρόνο.
Αν λοιπόν κάνεις λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σου έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, τότε τα προγράμματα Buy The Mile είναι η καλύτερη λύση για εσένα, καθώς ξεκινάς με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείς όποτε χρειαστείς να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ.
Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, χρειάζεται να εγκαταστήσεις μόνιμα μια ειδική συσκευή μέσα σε διάστημα δέκα ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σου. Την εγκαθιστάς γρήγορα και εύκολα, καθώς δεν απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής. Και το καλύτερο… τη λαμβάνεις εντελώς δωρεάν από την Anytime, δύο μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου σου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση της συσκευής είναι το αυτοκίνητό σου να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, ώστε να μπορείς να εγκαταστήσεις τη συσκευή. Η τηλεματική συσκευή χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο σου. Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι  ότι όλα τα στοιχεία διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά των υπολογισμό.
Για να ενημερώνεσαι κάθε στιγμή για τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει και που σου απομένουν μπορείς να χρησιμοποιείς 24 ώρες το 24ωρο, το Buy The Mile app στο κινητό σου.
Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεσαι αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχεις διανύσει το 80% των χιλιομέτρων σου και μια ακόμη φορά όταν έχεις φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες