Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Φαήλος προς Άδωνι: «Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλείψει όλους»

 Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε στο Facebook μεταξύ του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Άδωνι Γεωργιάδη, στα μαχαίρια με αφορμή το Σκοπιανό.
Με τον πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλο Κρανιδιώτη να απαντά σε σχόλιο του Άδωνι για την εθνική θέση του 2008 για το ζήτημα των Σκοπίων, ζητώντας από τον Γεωργιάδη να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο «να μην ανησυχούν, υπάρχουν άλλα θέματα να σκύψουν
και να αντιστρατευτούν το εθνικό συμφέρον, το απέδειξαν και με τις βρομιές κατά Κοτζιά στην προηγούμενη διαπραγμάτευση και με την αμηχανία τους στην τωρινή»
«Ξέρω ότι συμπαθείς πολύ τον Κοτζιά αγαπητέ από την εποχή που ήσασταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ αλλά μην καρφώνεσαι τόσο» απάντησε με ειρωνικό τρόπο ο Γεωργιάδης, προκαλώντας την απασφάλιση του Φαήλου Κρανιδιώτη.
«Πάντα ήσουν ελαφρύς, το ξέρουμε. Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλείψει όλους» σημείωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε τα ονόματα: «Τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, την ΝΔ, εμένα. Όμως είσαι και κοινός ψεύτης, με ¨ακεραιότητα¨ περιφερόμενου κομπέρ εξουσίας».

92
SHARES

.http://eretikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες