Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ήταν μέσα στο gay bar ο τύπος αυτός της ΝΔ, ή απ' έξω;...

Bar
Λέγεται Θεόδωρος Γιάνναρος, είναι Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής, ήταν τ. Διοικητής Νοσοκομείου Ελπίς, είναι επίσης λέει αρθρογράφος στο Capital.gr και...
το greek Vision και, τέλος, δηλώνει Μέλος Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. 

Και είναι... άντρας όπως φαίνεται από το παρακάτω tweet που έγραψε χθες: «Σε gay bar στο Γκάζι, γνωστός πολιτικός Συριζα, με ζαρωμένη μούρη, εισήλθε με την αγαπημένη του...Μήτσο!». Η, μπορεί να μην το έγραψε χθες, επειδή όπως λέει σχετικά: «(Επαναφέρω κατόπιν απαίτησης..)».


Βέβαια ο κ.Γιάνναρος δεν μας διευκρινίζει που ήταν ο ίδιος όταν είδε τον πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ να εισέρχεται στο gay bar και αυτό είναι κομβικής σημασίας. Έξω ή μέσα στο gay bar ήταν ο κ. Γιάνναρος; 

Το προηγούμενο tweet του κ.Γιάνναρου, ήταν από ένα δικό του άρθρο στο Capital με τίτλο «Πιο ανώμαλος... παραλύεις!». Για να καταλαβαίνουμε.

Και για να μην τύχει και τον παρεξηγήσουμε, σημειώνει και το εξής: «Έγραψα ότι είδα & σε όποιον αρέσει. Φίλη με πρόετρεψε να το κατεβάσω & ήταν λάθος! Παίρνουν θάρρος!».

Παίρνουν... θάρρος οι gay αλλά ευτυχώς είναι ο κ. Γιάνναρος εδώ να επιληφθεί του θέματος. Να τον χαίρονται στη Νέα Δημοκρατία τον τύπο. 

Έχω μείνει με την απορία πάντως: μήπως κύριε Γιάνναρε ήσασταν μέσα στο gay bar τελικά; Ειδάλλως πείτε που ακριβώς ήσασταν και είδατε το περιστατικό ώστε να σας πιστέψουμε. 

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες