Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Heidi Klum

Απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του Saint Tropez

Με σέξι κόκκινο μαγιό

Λίγες ώρες πριν παραβρεθεί στο γκαλά που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Saint Tropez της Γαλλίας ο Αμερικανός ηθοποιός Leonardo DiCaprio, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το περιβάλλον,
η Heidi Klum εντοπίστηκε από του φωτογράφους σε πολυτελές σκάφος εκεί κοντά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η 44χρονη Γερμανίδα, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα σέξι κόκκινο μπικίνι από τη δική της συλλογή, συνοδεύεται από το σύντροφό της, τον 31χρονο Vito Schnabel. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το μοντέλο παραβρίσκεται στην καθιερωμένη δεξίωση του 40χρονου ηθοποιού, η οποία συγκέντρωσε τη χρονιά που μας πέρασε 45 εκατομμύρια δολάρια.
Αν και μητέρα 4 παιδιών η Klum είναι από τις λίγες κυρίες που ο χρόνος είναι γενναιόδωρος μαζί τους καθώς διατηρεί, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το σώμα της όπως ήταν και πριν 20 χρόνια. Το μοντέλο γεννήθηκε στη Γερμανία και ξεκίνησε το μόντελινγκ το 1992 μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό Model 92 όπου το έπαθλο ήταν συμβόλαιο 200,000 ευρώ με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο, με έδρα της Νέα Υόρκη. Τα υπόλοιπα όσον αφορά την καριέρα της είναι ιστορία και μάλιστα πολύ πετυχημένη, καθώς εκτός από αναγνωρισιμότητα της έδωσε και πολλά χρήματα.
Η σχέση της με τον κατά πολύ νεότερό της συντηρητή και πωλητή έργων τέχνης Vito Schnabel μετράει ήδη 2,5 χρόνια. O Schnabel γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο του 1986 και είναι γιος του καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Julian Schnabel. Πριν από ένα μήνα οι παπαράτσι τον φωτογράφησαν να μιλάει με μια γυναίκα σε πολύ κοντινό τετ α τετ, την οποία χαρακτήρισε, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, ως οικογενειακή φίλη. Τη δε αυτή στιγμή χαρακτήρισε “μια εντελώς αθώα στιγμή”.

http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες