Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αποκλειστικό: Σοκ για Ελληνίδα αοιδό: Την πάτησε αυτοκίνητο και της «έλιωσε» τα δάχτυλα του ποδιού (εικόνα)

iapopsi

Είναι από τα ατυχήματα, που δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα σου συμβούν. Είναι από αυτά που συμβαίνουν όταν πρόκειται για την κακιά στιγμή, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο μέχρι και τη ζωή ενός ανθρώπου. Για αρκετή ώρα η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια κείτοταν στην άσφαλτο, ανίκανη να αντιδράσει, να κουνηθεί, αφού πάνω στο αριστερό της πόδι βρισκόταν η ρόδα ενός αυτοκινήτου. Όσοι είδαν εκείνη τη στιγμή την Έλενα Γκρέκου να σπαράζει από τους πόνους και να αιμορραγεί, μη μπορώντας να τη βοηθήσουν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αν και υπήρξε κάποιος εκεί να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, είχαν πραγματικά σοκαριστεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας, το κακό συνέβη, όταν ενώ πήγε να ανοίξει την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου ενός φίλου της, για να πάρει κάτι από το πίσω κάθισμα, εκείνος δεν την αντιλήφθηκε, έβαλε μπρος με αποτέλεσμα να της πατήσει με ταχύτητα το αριστερό πόδι. Το τραύμα αποδείχτηκε σοβαρό, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έχασε το νύχι του μεγάλου της δαχτύλου, ενώ στάθηκε άτυχη επίσης στο ότι έπαθε μία σοβαρή μόλυνση. Η Έλενα Γκρέκου εδώ και ένα μήνα αναρρώνει, και ευχαριστεί τον Θεό που δεν έπαθε κάτι χειρότερο.
Το ατύχημά της προσπάθησε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και ως άψογη επαγγελματίας λόγω του ότι είχε προγραμματισμένες live εμφανίσεις που δεν μπορούσε να ακυρώσει, σύμφωνα με τους επαΐοντες ανέβαινε στην πίστα υποβασταζόμενη και με το πόδι μπανταρισμένο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες