Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

O συριακός Στρατός ανακαλύπτει αντιαρματικούς πυραύλους των ΗΠΑ στην Λαττάκεια

.
Αποθήκη με περισσότερους από 30 αντιαρματικούς εκτοξευτές αμερικανικής προελεύσεως ανακάλυψε το Μηχανικό του συριακού Στρατού κατά την εκκαθάριση ναρκοπεδίων σε ορεινές περιοχές της Λαττάκειας.

Κρυψώνα με βαριά αντιαρματικά αμερικανικής προέλευσης ανακάλυψαν στρατιώτες του συριακού Στρατού στην επαρχία της Λαττάκειας όπου το Μηχανικό διεξάγει επιχειρήσεις εκκαθάρισης ναρκοπεδίων. Όπως ανακοίνωσε ο Στρατηγός Μαγκντί, Διοικητής της Φρουράς της Λαττάκειας, από τις αρχές Ιουλίου οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν απενεργοποιήσει 800 εκρηκτικούς μηχανισμούς μεγάλης ισχύος που άφησαν πίσω τους οι αντάρτες σε ένδεκα ορεινούς οικισμούς.

Σύμφωνα με τον Σύρο Διοικητή, δεν υπήρξαν απώλειες κατά τις επιχειρήσεις. Υπενθυμίζεται ότι σκαπανείς του συριακού Μηχανικού εκπαιδεύονται στην εξουδετέρωση ναρκών/εκρηκτικών μηχανισμών από Ρώσους ειδικούς του International Mine Action Center που συγκρότησαν οι ρωσικές δυνάμεις στην Συρία στα τέλη Ιανουαρίου για την εκπαίδευση προσωπικού και παροχή του απαραίτητου σύγχρονου εξοπλισμού άρσης ναρκοπεδίων.onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες