Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Εδώ θα γυριστεί το Survival Secrets – Εικόνες από την προετοιμασία στην Κουρούτα Ηλείας

Survival Secrets
Δείτε φωτογραφίες από το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το Epsilon!
AdTech Ad
Μπορεί να μην είναι ο εξωτικός Άγιος Δομίνικος, αλλά είναι η μαγευτική Κουρούτα στην
Πελοπόννησο. Εδώ που θα γίνουν τα γυρίσματα του νέου Reality επιβίωσης Survival Secrets με αρκετά γνωστά ονόματα ως παίκτες όπως ακούγεται. Το ilialive.gr βρέθηκε με τον φακό του σε ρόλο παπαράτσι και φωτογράφισε τις προετοιμασίες για το νέο παιχνίδι το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του «συμβουλίου» του Survival Secrets δεν είναι άλλος από αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας. Εκεί γίνονται και οι εργασίες για τις κατασκευές των ξύλινων μέσων που χρησιμοποιηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού. Ακριβώς απέναντι και στις παρυφές του δάσους της Μαραθιάς σε μεγάλη αγροτική έκταση, στήνεται ο στίβος μάχης του παιχνιδιού. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς αφού όπως λέγεται στις 28 Αυγούστου θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι…
Στην περιοχή πάντως αναμένεται να γίνει «λαϊκό προσκύνημα» απο τους φαν των παιχνιδιών του είδους, που ο Άγιος Δομίνικος τους έπεφτε κάπως μακριά. Έτσι οι πρωταγωνιστές – ινδάλματα του παιχνιδιού θα βρίσκονται μια ανάσα απο τους θαυμαστές τους, αν και αναμένεται να αποκλειστεί η περιοχή για τα γυρίσματα.
Όσο για τα χρώματα των δύο ομάδων η επιλογή είναι το κόκκινο και το πράσινο…
survival2
survival3
survival6
survival8
survival9
survival10
survival11
survival12
survival13
Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες