Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συρία: Η ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε συνολικά 28.000 εξόδους και 90.000 επιδρομές κατά τρομοκρατών.


Kατά τη διάρκεια της εν εξελίξει επιχείρησης στη Συρία οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν γύρω στις 90,000 επιδρομές κατά των τρομοκρατών ανέφερε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης των Επιχειρήσεων του ρωσικού επιτελείου ο Sergei Rudskoy.

“Από την αρχή της στρατιωτικής επιχείρησης οι αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν περισσότερες από  28,000 εξόδους και επιδόθηκαν σε  90,000 περίπου επιδρομές,” είπε ο Rudskoy σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο στρατιωτικό και τεχνολογικό φόρουμ Army-2017.
Πρόσθεσε ότι η ρωσική στρατιωτική εκστρατεία επέφερε ένα γερό πλήγμα στο σύστημα ελέγχου και στις υποδομές των τρομοκρατών. “Οι κύριοι δρόμοι ανεφοδιασμού των ενόπλων για όπλα και πυρομαχικά αποκλείστηκαν.Οι τρομοκρατικές οργανώσεις στερήθηκαν οικονομικής υποστήριξης από παράνομες πωλήσεις πετρελαικών προιόντων ,” τόνισε ο Rudskoy.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρσης για την καταστροφή κρίσιμων τρομοκρατικών εγκαταστάσεων χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι κρουζ από πολεμικά πλοία ,υποβρύχια και στρατηγικοί πύραυλοι με ακτίνα πάνω από 1,500 χλμ και επίσης βομβαρδιστικά αεροπλάνα μεγάλης εμβέλειας.
“Οι ειδικές επιχειρησιακές δυνάμεις διαδραματίζουν ένα ρόλο σημαντικό στην καταστροφή των ένοπλων ομάδων. Εκτελούν καθήκοντα κατστροφής ηγετών των τρομοκρατών, εξαλείφουν κρίσιμες εγκαταστάσεις του εχθρού και συντονίζουν τις επιδρομές της αεροπορίας μας,” πρόσθεσε.
Ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι έχουν επίσης ένανσημαντικό ρόλο βοηθώντας τη διοίκηση κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού των επιχειρήσεων μάχης, εκπαιδεύοντας στρατιωτικούς σχηματισμούς και μονάδες του συριακού στρατού, τόνισε.al manar 25.8.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες