Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Βεντέτα πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία 37χρονου στη Ζάκυνθο

Βεντέτα πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία 37χρονου στη Ζάκυνθο
Η βεντέτα για μια δολοφονία που είχε διαπράξει πριν από πολλά χρόνια ένας συγγενής του θύματος, ήταν το κίνητρο για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 37χρονου Έλληνα που αναστάτωσε λίγο μετά τις 10 το πρωί το κέντρο της πόλης στη Ζάκυνθο!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ηλικίας περίπου 30 χρόνων Έλληνας δράστης που παραδόθηκε στις τοπικές αρχές μετά το έγκλημα, φέρεται να παραδέχεται ότι έστησε ενέδρα θανάτου στο θύμα για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο στενού συγγενικού του προσώπου από τα χέρια επίσης στενού συγγενούς του 37χρονου.
Ο νεαρός δολοφόνος είχε στήσει καρτέρι σε ένα κεντρικό σημείο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γερασίμου, απ’ όπου γνώριζε ότι επρόκειτο να περάσει ο στόχος του. Μόλις τον είδε να φτάνει με το αυτοκίνητό του, πυροβόλησε δυο φορές εναντίον του με μια καραμπίνα που είχε μαζί του, σκοτώνοντάς τον ακαριαία! Οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο που μετέφερε τον αιμόφυρτο 37χρονο στο νοσοκομείο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Και ενώ στην περιοχή επικρατούσε πανικός, ο δράστης περίμενε ψύχραιμος να φτάσουν οι άνδρες της Αστυνομίας για να τους παραδώσει το όπλο και να του βάλουν χειροπέδες χωρίς την παραμικρή αντίσταση.
Αυτή την ώρα, ανακρίνεται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες