Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του σύριου αιχμάλωτου πιλότου προς Άσαντ….. ΒΙΝΤΕΟ

طيار النظام الأسير لدى الثوار يوجه رسالة للأسد (شاهد)
Οι τρομοκράτες έχουν κάνει τον σύριο αιχμάλωτο πιλότο  »ανθρώπινη ασπίδα » έναντι αεροπορικών βομβαρδισμών που επαπειλούν τις θέσεις τους όπως οι ίδιοι διατείνονται.
Ο σύριος αιχμάλωτος πιλότος του Mig 21 που συνετρίβη στην περιοχή της Σουέντα στέλνει
βιντεοσκοπημένο μήνυμα εμφανώς κατασκευασμένο προιόν βίας ψυχολογικής και σωματικής που έχει υποστεί από τους τρομοκράτες.Με εμφανή σημάδια βασανισμού και καταβεβλημένος οδηγείται μπροστά στο φακό κατά τις συνήθεις πρακτικές των τρομοκρατών απαγωγέων για να απευθύνει ένα σύντομο μήνυμα αλλά αυτή τη φορά προς στον πρόεδρο Άσαντ.
Ο πιλότος Ali al-Hilweh αναφέρει ότι το συριακό καθεστώς  βομβάρδισε πολλές φορές την περιοχή όπου κρατείται. « Θέλετε να απαλλαγείτε από μένα και να μην με ανταλλάξετε; » δηλώνει καθ΄υπαγόρευση των τρομοκρατών.
Ένα από τα μέλη της οργάνωσης του «Στρατού των Μαύρων Λιονταριών» που εμφανίζεται στο βίντεο μαζί με τον πιλότο αναφέρει  ότι το  »συριακό καθεστώς » βομβάρδισε το χώρο όπου ο πιλότος κρατείται αιχμάλωτος 5 φορές  υπονοώντας ότι το καθεστώς σκοπεύει να κατηγορήσει την  »αντιπολίτευση » ότι τον σκότωσε στην περίπτωση που θα είνα θύμα των αεροπορικών βομβαρδισμών .

Το βίντεο ξεναγεί στους χώρους που διατείνεται ότι βομβαρδίστηκαν από τη συριακή αεροπορία (κατά μίμηση της ISIS) στην ύπαιθρο της Suweida, στην οποία τα «τα λιοντάρια της Ανατολής» είπαν ότι επίσης προκλήθηκαν από ρωσικές επιδρομές.Επίσης ακολουθώντας την επικοινωνική πολιτική της ISIS παρουσιάζουν υπό μορφή  »συνέντευξης » το θύμα ν΄απευθύνεται στην κάμερα.
Πριν από μια εβδομάδα, ο « Μαύρος Στρατός της Ανατολής » φράξια του FSA ανακοίνωσε την αιχμαλωσία  ενός σύριου πιλότου και μετέπειτα  εξέφρασε την προθυμία του να ανταλλάξει τον  πιλότο με τον αποστάτη λιποτάκτη υπολοχαγό Almqdm Hussein Harmoush μέλος του FSA που κρατείται από τις συριακές αρχές λίγο μετά την εκδήλωση της συριακής κρίσης.
To βίντεο αναρτήθηκε από μέσα της  »αντιπολίτευσης » στις 22.8.17.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες