Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Zuleyka Rivera | Η εκρηκτική καλλονή που πρωταγωνιστεί στο Despacito

Η πρώην Miss Universe από το Puerto Rico συνέβαλε με τις εντυπωσιακές καμπύλες στην επιτυχία της χρονιάς
Η πρώην Miss Universe από το Puerto Rico συνέβαλε με τις εντυπωσιακές καμπύλες στην επιτυχία της χρονιάς
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το  Despacito είναι η μεγάλη μουσική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. ο Λούις Φόνσι και ο Ντάντι Γιάνκι, οι Πορτορικανοί συνθέτες και ερμηνευτές του τραγουδιού, ίσως να μην περίμεναν ποτέ ότι η βασική απλή ρυθμική μελωδία τους που συνδυάζει τον λάτιν ήχο με την ραπ, θα έφτανε σε σημείο να κάνει 4,6 δισεκαττομύρια αναπαραγωγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει κυριολεκτικά σαρώσει, ώστε να γίνει παγκόσμια επιτυχία και να έχει διασκευαστεί, ακόμη και στα κροάτικα. Ο πρώτος βέβαια που το "ανακάλυψε" και το διασκεύασε ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, που το έκανε γνωστό και στο αμερικάνικο κονό. Τα σέξι υπονοούμενα στο τραγούδια, που οι στίχοι του είναι μια καλοκαιρινή αποθέωση της ερωτικής πράξης και τησ αγάπης του έρωτα, βρήκαν την καλύτερη εκπροσώπηση τους στο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας του βίντεο.

Της Πορτορικανής καλλονής Zuleyka Rivera, που κάνει μια κυριολεκτικά εκρηκτική εμφάνιση με ένα καυρό σορτσάκι. Γεννημένη στο Cayey του Πουέρτο Ρίκο η Zuleyka μεγάλωσε στο Salinas. Με εντυπωσιακή ομορφιά από την εφηβεία της στέφτηκε Μις Salinas για να πάρει στην συνέχεια τον τίτλο της Miss Teen Puerto Rico. Και ήταν μόλις 18 ετών όταν κατέκτησε τον τίτλο της Miss Universe το 2006, η νεότερη κοπέλλα που έχει ποτέ κατακτήσει αυτόν τον τίτλο. Το βράδυ της στέψης της σε μια συνέντευξη Τύπυ η Zuleyka  λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών, λίγο εξ αιτίας της συγκινησιακής της φόρτσιης και λίγο εξ αιτίας της ζέστης από τα φώτα του στούντιο. Μετά από αυτό άρχισε να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπως είναι οι υποχρέωση για τις κοπέλλες που κατακτούν το τίτλο.
Στη συνέχεια ξεκίνησε την καριέρα βτης ως ηθοποιός, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεταινίες. Ηεξέλιξη της καριέρας της την οδήγησε στις ΗΠΑ όπου επσης πρωταγωνίστησε σε ισπανόφωνες τηλεταινίες. Και μετά ήρθε ο έρωτας με την μορφή του παίκτη τωνDallas Mavericks , J. J. Barea . Από τη σχέση αυτή απέκτησαν και ένα γιο το 2012, ενώ το ζευγάρι χώρισε ένα χρόνο αργότερα.

Η συμμετοχή της και η εντυπωσιακή παρουσία της στο Despacito είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει καινούργιες προοτπικές στην καριέρα της, μια και το όνειρο της είναι να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.klik



Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες