Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ρωσία μετά τη στοχευμένη δολοφονία στρατηγού και 2 συνταγματαρχών της στη Ντέιρ Έζζορ σαρώνει με επιδρομές τους συμμάχους των ΗΠΑ τους SDF.Υπάρχουν νεκροί…..



Μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας του ρώσου στρατηγού  και των 2 ρώσων συνταγματαρχών κοντά στη Ντέιρ Έζζορ οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πέρασαν στην επίθεση κατά των συμμαχικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην περιοχή.
Πριν από λίγο 25.9.17 στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter η κούρδικη πολιτοφυλακή
People’s Defense Units (YPG) στην αυτοαποκαλούμενη  »Ομοσπονδία Rojava-Β Συρία » αναφέρουν συνεχείς ρωσικές αεροπορικές επιδρομές ,σκληρό βομβαρδισμό σε θέσεις των SDF στα βόρεια της Deir Ezzor και ότι υπάρχουν θύματα.
H ίδια πηγή αναφέρει τώρα ότι οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στοχεύουν τις θέσεις των SDF στο εργοστάσιο και πεδίο φυσικού αερίου Conoco που κατάσχεσαν οι κούρδοι στις 23/9/17/Επίσης οι θέσεις στοχεύονται από βαρύ πυροβολικό.Οι κούρδοι ανακοίνωσαν ότι τραυματίστηκαν 6 μέλη τους κατά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς σήμερα εκ των οποίων οι 2 είναι σε κρίσιμη κατάσταση.Xτυπήθηκαν θέσεις τους στην περιοχή του εργοστασίου αερίου Conoco.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες