Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Κουρουμπλής για το ζεϊμπέκικο...

Δεν χόρευα στην γιορτή του πλοιοκτήτη του Αγία Ζώνη, αλλά σε θεσμική εκδήλωση...

Για λυπηρό επεισόδιο που «αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να...
πληγεί η κυβέρνηση», κάνει λόγο σε ανακοίνωση ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει ότι στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε «ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας για την οποία υπάρχει και σχετική ανακοίνωσή του».

«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου», συμπληρώνει ο κ. Κουρουμπλής...


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες