Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

"Ελα πάνω παλιο@ρχ@δι"...


Αποδοκίμασαν τον Κασιδιάρη κι αυτός απείλησε με ξυλοδαρμό πολίτη στον Μελιγαλά.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...
"Ελα πάνω εσύ! Θα σε...
περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω εγώ, παλιοα@@δι", απείλησε με ξυλοδαρμό πολίτη ο νταής Κασιδιάρης, στον Μελιγαλά. 
Είχε προηγηθεί η αγανάκτηση και η οργή εναντίον του χρυσαυγίτη: «Οταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα, Λιακάκο, καλά είναι".

Οπως διαβάζουμε στο "eleftheriaonline.gr":

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο της Πηγάδας στον Μελιγαλά για μια ακόμα χρονιά αποτέλεσε αιτία για εντάσεις και μικροεπεισόδια.


Η ισχυρή αστυνομική παρουσία ωστόσο, δεν άφησε την κατάσταση να εκτραπεί.

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν δεκάδες χρυασυγίτες, μεταξύ των οποίων, ο Λάμπρος Φουντούλης και ο Ηλίας Κασιδιάρης. 
Την ώρα που ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, πήγε να καταθέσει στεφάνι ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Ένας από τους πολίτες ακούστηκε να του λέει: «Οταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα, Λιακάκο, καλά είναι». Ο Ηλίας Κασιδιάρης λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν έπαψε να είναι σε στάση προσοχής αντέδρασε.

Γύρισε προς το πλευρό του πολίτη και του είπε σε έντονο ύφος: «Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω εγώ, παλιοα@@δι». Εκείνος του απάντησε: «Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά»

Το επεισόδιο αυτό μπορεί να έληξε στο σημείο, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες σημειώθηκε ακόμα ένα έξω από καφετέρια στο Μελιγαλά, όπου υπήρξε ένταση.
nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες