Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Και οι δέκα συγκέντρωσαν τις υπογραφές..

Αποτέλεσμα εικόνας για θεοδωράκης γεννηματα καμινης
Στην κούρσα για την αρχηγία του υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς βρίσκονται επίσημα οι δέκα υποψήφιοι, οι οποίοι...
κατέθεσαν τον απαιτούμενο φάκελο υπογραφών υποστήριξης στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου μέσα στην προθεσμία που έληγε σήμερα.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει η ανακήρυξη από τον καθηγητή, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «μετά τη διεξαγωγή του σχετικού ελέγχου, η επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει τον οριστικό πίνακα των υποψηφίων εντός της προσεχούς εβδομάδος».

Στο «κυνήγι» του σταυρού εκτός από τη Φώφη Γεννηματά, που είχε πρώτη καταθέσει πρώτη 1.200 υπογραφές νέων και σήμερα κατέθεσε συνολικά 12.500 υπογραφές που συνιστούν δίκτυο υποστηρικτών της, και άλλοι εννέα ανταγωνιστές της.

Το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέθεσε συνολικά 5.000 υπογραφές από την Ελλάδα, καθώς και 300 υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 1.700 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς, μικρό μέρος των χιλιάδων υπογραφών που συνελέγησαν από την περιφέρεια και Έλληνες του εξωτερικού. Περίπου τον ίδιο αριθμό συγκέντρωσε και Δημήτρης Τζιώτης,

Ο πρώην πρύτανης του ΟΠΑ,, Κωνσταντίνος Γάτσιος, συγκέντρωσε 4.632 υπογραφές. Ο Γιώργος Καμίνης έχει καταθέσει 1.800 υπογραφές από  την Ελλάδα και 20 ευρωπαϊκές πόλεις. 

Tις απαιτούμενες υπογραφές είχε καταθέσει ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Μανιάτης (1.250), ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (2.300), και ο Απόστολος Πόντας (1.500).nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες