Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η σύμβουλος του Κουρουμπλή που εξόργισε το Μητσοτάκη [pics]

Η σύμβουλος του Κουρουμπλή που εξόργισε το Μητσοτάκη [pics, vid] | Newsit.gr

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, η σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή φάνηκε να γελάει εις βάρος του και να τον σχολιάζει…
Όταν το κατάλαβε ο κ. Μητσοτάκης και μάλιστα την ώρα που αντάλασσε σκληρές κουβέντες με τον κ. Κουρουμπλή, εξοργίστηκε.
Η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας που καθόταν πίσω από τον κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή «σχολίαζε» με γκριμάτσες και γελάκια τα όσο έλεγε από το βήμα της επιτροπής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έντονο ύφος ζήτησε από τον υπουργό «ή να  μαζέψετε τη σύμβουλό σας ή να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί».
Μάλιστα, λίγο αργότερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, έθεσε το θέμα της συμβούλου του κ. Κουρουμπλή λέγοντας «την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες; Που νομίζετε κυρία μου ότι είστε στο «Μάπετ Σώου; Να αποχωρήσει αμέσως, δεν  μπορεί να μας σχολιάζει, εδώ είναι φιλοξενούμενη».
click4more
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της με την πρόεδρο της Επιτροπής όμως να λέει ότι από την θέση της δεν μπορεί να βλέπει εάν πραγματικά η σύμβουλος του υπουργού έκανε γκριμάτσες.newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες