Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017


Τελικά ποιος θέλει περισσότερο σεξ; Οι άνδρες ή οι γυναίκες;


   
Στις περισσότερες ταινίες βλέπουμε πως οι άνδρες είναι απελπισμένοι για σεξ, κάνουν τα πάντα για να φτάσουν εκεί, ενώ οι γυναίκες δεν θέλουν να τους το “δώσουν”. Αυτό φυσικά, καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Οι γυναίκες έχουν τις δικές τους σεξουαλικές ταυτότητες, επιθυμίες και φαντασιώσεις όπως και οι άνδρες. Στην πραγματικότητα, μια νέα έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε απ’ τους Voucher Codes Pro, δείχνει πως πολλές γυναίκες έχουν στην πραγματικότητα μεγαλύτερες σεξουαλικές ορμές απ’ τους άνδρες.
Στην έρευνα, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο μιας μελέτης σχετικά με τις σχέσεις των Βρετανών, συμμετείχαν 2.383 Βρετανοί ηλικίας άνω των 18 και όλοι τους δήλωναν πως είχαν μια μακροχρόνια σχέση.
Το 21% των ζευγαριών στη Βρετανία τσακώνονται τακτικά επειδή δεν κάνουν αρκετό σεξ.
Τα τρία πέμπτα των γυναικών δήλωσαν πως ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ απ’ ότι κάνουν. Οι ερευνητές ρώτησαν τους συμμετέχοντας τι τους έλειπε πιο πολύ από την φάση του “μήνα του μέλιτος” που συμβαίνει στην αρχή της σχέσης.

Οι κορυφαίες απαντήσεις σ’ αυτό ήταν ότι “κάναμε περισσότερα αυθόρμητα πράγματα μαζί” (36%) και “τσακωνόμασταν πολύ λιγότερο” (33%). Κάτι που ακούγεται αρκετά λογικό.
Οι λόγοι για τσακωμό είναι τα οικονομικά (25%), το σεξ (21%) και το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν περνάει αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί (20%).
Οι ερευνητές εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο ρώτησαν ποια πτυχή της σεξουαλικής ζωής των ανθρώπων προκαλεί προβλήματα.
Το 37% απάντησε ότι “δεν έχουμε αρκετό σεξ” ενώ το 34% ότι “δεν υπάρχουν περιπέτειες στο κραβάτι”.
Άλλα προβλήματα ήταν ότι ο σύντροφος ήταν τεμπέλης εραστής (32%) ή με διαφορετικές προτιμήσεις (20%).
πονοκέφαλοι και σεξ
Η ιδέα ότι ένα άτομο μπορεί να θέλει περισσότερο σεξ από ένα άλλο δεν μας προκαλεί εντύπωση αλλά δεδομένης της (λανθασμένης) ιδέας πως οι άνδρες θέλουν περισσότερο σεξ απ’ τις γυναίκες μπορεί όντως να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σεξ τελικά λείπει περισσότερο απ’ τις γυναίκες...
Το 59% των γυναικών δήλωσε ότι θέλουν να κάνουν πιο συχνά σεξ απ’ ότι κάνουν. Μόνο το 41% των ανδρών νιώθει το ίδιο.
Όταν ρωτήθηκαν τι έκαναν για να πάρουν περισσότερο σεξ, το 7% ομολόγησε ότι οδηγήθηκε στην απιστία. Το 40% δηλωσε ότι θα δει πορνό ενώ ένα 28% δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει ερωτικά βοηθάματα.
Η αίσθηση ότι εσύ και ο σύντροφό σου έχετε διαφορετικές ανάγκες στο σεξ μπορεί να ασκήσει πίεση στη σχέση. Ωστόσο οι ειδικοί προτείνουν ότι η προσπάθεια να το κάνετε “όπως την πρώτη φορά” μπορεί να σε ανακουφίσει σημαντικά απ’το άγχος.ipop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες