Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Αντιδρασεις από Μιχελάκα για την υπόδειξη Σαράφογλου...


...να συμμετάσχει στο debate της ΕΡΤ εν όψει της εκλογής αρχηγού για τον νέο φορέα...
Οι γίγαντες της κεντροαριστεράς και μέγα μεταρρυθμιστές που θέλουν να επιβάλλουν στο debate της ΕΡΤ τους δημοσιογράφους της...
αρεσκείας τους για να τους υποβάλλουν τις ερωτήσεις… Οχι μόνο «χρωματίζει» με τον τρόπο που το επιχειρούν τους προτεινόμενους Νίκο Ευαγγελάτο από το «Εψιλον», Ιορδάνη Χασαπόπουλο από το MEGA, Κάτια Μακρή από το STAR, Ράνια Τζίμα από τον ALPHA… Αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν και εσωτερικό θέμα στον ΑΝΤ1 προτείνοντας τη Μαρία Σαράφογλου! Αφού το ποιος δημοσιογράφος θα συμμετάσχει στην τηλεμαχία αποφασίζεται από τους διευθυντές ειδήσεων και τα κανάλια και σε καμία περίπτωση από τα κόμματα και πολύ περισσότερο από υποψήφιους ενός κόμματος που δεν υπάρχει! Κι αυτό όχι επειδή δεν είναι κομψό! Αλλά επειδή δεν στέκει σε δημοκρατίες και δημοκρατικά κόμματα! Διαφορετικά ας τους γράψουν και τις ερωτήσεις που θέλουν να τους υποβάλλουν!
Λέγεται λοιπόν ότι ο διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 Γιάννης Μιχελάκης δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τη διάθεση των υποψηφίων για το νέο φορέα να υποδείξουν αυτοί τον δημοσιογράφο που επιθυμούν… Με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί θέμα για το αν θα συμμετάσχει τελικά στο debate η Μαρία Σαράφογλου ή η Στεφανία Μουρελάτου!
Εν κατακλείδι μπορεί οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που «εύχεται» η επιτροπή δεοντολογίας υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο να συμμετάσχουν στο debate της ΕΡΤ να είναι επαγγελματίες… Η πρόταση της όμως και μάλιστα μετά από συνεννόηση με τους υποψήφιους αρχηγούς για να τους υποβάλλουν ερωτήσεις τους στοχοποιεί, με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι άλλοι θερμοκέφαλοι τούς κάνουν αφίσες στα Εξάρχεια και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες