Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Το παράξενο «παιχνίδι» της μοίρας που φερε πρόσωπο με πρόσωπο τον θύτη και το θύμα



Βρέθηκε στο ίδιο κελί της φυλακής με τον άνδρα που τον βίαζε από τα έξι χρόνια του
Ένας 50χρονος άνδρας, που πριν από 36 χρόνια βίαζε ένα εξάχρονο παιδί και πίστευε ότι θα έμενε για πάντα ατιμώρητος, καταδικάστηκε μετά από ένα παράξενο «παιχνίδι» της τύχης που τον έφερε πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα του.

Ο Gary Mottershead, 50 ετών, από το Μάντσεστερ βίασε για πρώτη φορά το 6χρονο θύμα του, όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών. Ο πρώτος βιασμός συνέβη μέσα στο σπίτι του θύματος το 1981.
Τότε ο 15χρονος Gary Mottershead δούλευε για την οικογένεια του παιδιού. Τον είχαν προσλάβει οι γονείς για να προσέχει δύο παιδιά. Ένα 6χρονο αγόρι και ένα μικρότερο κορίτσι.
Οι βιασμοί κράτησαν για δύο ολόκληρα χρόνια, και όταν ο μικρός διαμαρτυρόταν, ο Gary Mottershead τον απειλούσε ότι θα κάνει το ίδιο στη μικρή του αδερφή.
Αυτό που δεν υπολόγιζε ο 50χρονος ήταν ότι το 2015 θα είχε μπλεξίματα και θα κατέληγε στη φυλακή γιατί χτυπούσε τη γυναίκα του.
Το μυστικό άρχισε να αποκαλύπτεται όταν τον έβαλαν στο ίδιο κελί με το θύμα του τυχαία.
Ο 43χρονος αρχικά δεν αναγνώρισε τον άνθρωπο που τον κακοποιούσε επανειλημμένα, για διάστημα περίπου δύο ετών.
Μετά από κάποια ώρα ο 43χρονος άρχισε να παρατηρεί όλο και πιο προσεκτικά το πρόσωπο του συγκρατούμενού του και τότε θυμήθηκε τα πάντα.
Αμέσως κάλεσε τον φρουρό και ζήτησε να υποβάλει καταγγελία. Η συνέχεια δόθηκε στο δικαστήριο, όπου αποκαλύφθηκε ότι ο Mottershead βίαζε συστηματικά το εξάχρονο αγόρι που πληρωνόταν να φυλάει, αφού πρώτα του έδινε να πιει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Όταν το παιδάκι προσπαθούσε να αντισταθεί, ο ανήλικος βιαστής απειλούσε ότι θα έκανε τα ίδια και στην αδερφή του εξασφαλίζοντας έτσι τη σιωπή του.
Τελικά καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες