Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017



Ποια είναι η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια


Ποια είναι η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια
Διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά που το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα.

Η δικηγόρος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και μιλούσε με φωτορεπόρτερ, όταν ξαφνικά μία φωτοβολίδα ευθείας βολής- την οποία εκτόξευσαν κουκουλοφόροι- καρφώθηκε στο γόνατό της.
«Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, ''Ο Ευαγγελισμός'', γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση», αναφέρει στο ιατρικό ανακοινωθέν του το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Η κυρία Αναστασία Τσουκαλά είναι εγκληματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II.
Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).
Το βίντεο του τραυματισμού της
Στο μεταξύ το βίντεο του τραυματισμού της 55χρονης δικηγόρου κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου καθώς οι σκηνές που καταγράφηκαν σε αυτό είναι πραγματικά συγκλονιστικές.
Η γυναίκα αφού δέχτηκε τη φωτοβολίδα στο γόνατο έπεσε στο έδαφος και άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους. Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούσαν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνέχιζε να καίει για περίπου ένα λεπτό!
Επιχείρησαν αρχικά να κατασβήσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.
Λίγα λεπτά μετά τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες