Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

«Το σύστημα της Δικαιοσύνης δημιουργεί το αίσθημα της ατιμωρησίας»...

Συναντήσαμε τον Παύλο Πολάκη στο γραφείο του, στο υπουργείο Υγείας στην Αριστοτέλους, και μιλήσαμε μαζί του για...
τα σκάνδαλα στην Υγεία, την αντιπαράθεση με τους συνδικαλιστές του χώρου, το Μνημόνιο, τις εκλογές και το εκρηκτικό του «ταμπεραμέντο» στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Αποδείχτηκε -ως συνήθως- χειμαρρώδης.

• Γράφονται πολλά για τον Πάνο Καμμένο. Είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης;

Ο Πάνος ο Καμμένος, όπως και αρκετοί από την κυβέρνηση, έχουν στοχοποιηθεί από ένα συγκεκριμένο σύστημα συμφερόντων. Ο ίδιος ήταν πολύ οξύς πρόσφατα στη Βουλή και είπε ότι η Ν.Δ. γίνεται εργαλείο μιας συμμορίας. Είναι σαφές το σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης», το έχουν παίξει δέκα φορές και δεν τους βγαίνει. Εχουν στοχοποιήσει τον μικρό εταίρο της κυβέρνησης, ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες πτώσης της.

Ο Πάνος Καμμένος έχει τηρήσει τη συμφωνία, δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς ότι έκλεψε, διαχώρισε πολύ νωρίς τη θέση του όταν η Ν.Δ. ψήφιζε τα πρώτα μνημόνια, έχει στηρίξει επιλογές της κυβέρνησης που δεν βρίσκονται στην ιδεολογική του καταγωγή. Θεωρώ ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία χωρίς προβλήματα.

• Είστε ο «αγαπημένος» αρκετών μέσων ενημέρωσης. Σας χαρακτηρίζουν όμως σαν τον Αδωνη Γεωργιάδη του ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως ορισμένες φορές κι εσείς ξεφεύγετε;

Είμαι ο αγαπημένος των ΜΜΕ επειδή σε πάρα πολλά από αυτά κόψαμε με μαχαίρι τη διαφημιστική δαπάνη, που αναλάμβαναν «μαύρα» τα προηγούμενα χρόνια. Οταν το παιδί πεινάει και η μάνα δεν του δίνει γάλα, το παιδί θα κλαίει. Αυτός είναι ο βασικός λόγος.

Επειδή τα έχουμε βάλει με πολλά συμφέροντα και έχουμε αναδείξει πολλές πτυχές της βρομιάς, της δυσωδίας και της λαμογιάς του παρελθόντος, υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια που αξιοποιεί τον τρόπο που εκφράζομαι για δολοφονία χαρακτήρα. Κάποιοι συνάδελφοί σας με χαρακτηρίζουν αμόρφωτο, γιδοβοσκό, άξεστο, αξύριστο. Στον καθένα η αξία του είναι αυτό που κάνει, που αφήνει ως αποτύπωμα στην πολιτική και χαρακτηρίζει την ηθική του. Σε αυτά τα τρία δεν μπορούν να μιλήσουν...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες