Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η συμμαχία των ΗΠΑ αποπειράθηκε να εμποδίσει τα ρωσικά χτυπήματα κατά της DAESH στο Βukamal.


Oι δυνάμεις της διεθνούς συμμαχίας που διευθύνουν οι ΗΠΑ εμπόδισαν τα ρωσικά αεροσκάφη να χτυπήσουν τους τρομοκράτες της Daech στο Abou Kamal, στη Συρία σύμφωνα με το ρωσικό Υπ.Άμυνας.

Η αεροπορία της διεθνούς συμμαχίας αποπειράθηκε να εμποδίσει τα χτυπήματα ρωσικών αεροσκαφών στην περιοχή του Abou Kamal, για να διασφαλίσουν μια ασφαλή έξοδο τρομοκρατών μετέφερε την Τρίτη το ρωσικό Υπ.Άμυνας. Σύμφωνα με το υπουργείο τα αεροπλάνα της συμμαχίας πετούσαν στα 15 km πάνω από τη ζώνη γύρω από το Abou Kamal για να εμποδίσουν την εργασία των ρωσικών αεροσκαφών.
«Για την διασφάλιση ασφαλούς εξόδου στους μαχητές της Daech που αποσύρονταν από το Abou Kamal υπό τα πυρά των χτυπημάτων των κυβερνητικών δυνάμεων η αεροπορία της συμμαχίας αποπειράθηκε να εμποδίσει τα στρατιωτικά ρωσικά αεροπλάνα να επιχειρούν στην περιοχή. Τα μαχητικά της συμμαχίας μπήκαν στον εναέριο χώρο στα 15 km πάνω από τη ζώνη γύρω από το Abou Kamal για να εμποδίσουν τη δουλειά των ρωσικών αεροσκαφών», ανέφερε το υπουργείο.
Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του εκδίωξαν τη Daesh από το Abou Kamal, στις 8 Νοέμβρη δήλωσε διοικητής συριακού στρατιωτικού αποσπάσματος.SPUTNIK 14.11.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες